Hansa Park richt winkel opnieuw in

De winkel aan de ingang van “Hansa-Park” (Duitsland) krijgt een nieuwe naam en zal worden herontworpen.

De gevel zal volledig worden aangepast zodat deze beter past in het maritieme thema. Niet alleen de buitenkant krijgt een heropfrissing, ook het interieur zal onder handen genomen worden

Op de planken zullen verscheidene nieuwe producten komen te liggen. Nieuwe ontwerpen en nieuwe collecties worden beloofd. Uiteraard zullen in de shop ook alle Karnan souveniers te koop zijn. 2015 zal een een belangrijk jaar worden voor Hansa-Park, Duitslands enige pretpark aan zee.

De nieuwe achtbaan Karnan, wat de grootste investering ooit is voor het park wordt in 2015 ingehuldigd. De exacte openingsdatum van deze nieuwe grote attractie is nog niet bekend, dit zal afhangen van hoe vlot de bouwwerken verlopen.