Grote investeringen in Sea World San Diego

SeaWorld San Diego investeert dit jaar heel wat geld, dit wordt zelfs de grootste investering uit de 27 jarige geschiedenis van het park.

sea-worldaquatica-logo

Het favoriete onderdeel van een dagje in het park voor de bezoekers is altijd de dolfijnen zien geweest. Het park heeft nu besloten om deze ervaring nu heel wat te verbeteren. Ze zullen een revolutionaire nieuwe zone openen voor de vriendelijke zoogdieren.

Screen shot 2015-03-07 at 12.29.14 PM

Het nieuwe Dolfijnengebied werd er eerder al over gesproken, maar nu onthulde het park de details van Discovery Point, dat zal verdubbelen in grootte en de gasten de mogelijkheid zal bieden dichter bij de dieren te komen.

Screen shot 2015-03-07 at 12.37.02 PM

Het park spreekt over twee nieuwe manieren om de dolfijnen te ervaren. Voor het eerst zullen de bezoekers de dolfijnen onder water kunnen zien zwemmen. Grote glazen panelen zullen de bezoekers de kans geven de te observeren terwijl die zwemmen en spelen van op een nieuw uitkijkpunt. De grootste vernieuwing wordt de kans om met de dolfijnen te zwemmen in hun natuurlijke omgeving.

Bezoekers vanaf zes jaar zullen kunnen leren over het gedrag van de dolfijnen, nadat ze de lessen gevolgd hebben zullen ze de kans krijgen door ondiep water te wandelen en in de praktijk merken hoe intelligent dolfijnen zijn.  Ze zullen de dolfijnen van dichtbij kunnen zien en zelfs aanraken. Om het avontuur af te ronden kunnen ze het iets diepere water in gaan, om hierna door de dolfijnen terug aan land gebracht te worden, met een ritje op hun rugvin.

PacificPointPreserveExhibit

Er zal ook een nieuwe zeeleeuwenshow komen in een nieuw gebied genaamd Pacifi Point Reserve. Het gebied wordt aangekleed als een kuststad, in dit gebied komt een vernieuwd zeeleeuwen verblijf en een nieuwe show genaamd “Clyde & Seamore’s Sea Lion High,” alsook een nieuw restaurant.