Fotoalbum & Sfeerverslag: Mega Speelstad

Alles begon toen ik zo’n 12 dagen geleden ontdekte dat Bobby Turbo bijna alle coasters van België op zijn palmares had staan, slechts twee ontbraken.

Namelijk, de grootste, hoogste en snelste Butterfly van België en de beste indoor powered spinningcoaster van de Benelux. Ik was er heel zeker van dat Bobby Turbo hier talloze slapeloze nachten van had, dus beraamde ik een plan. Nu moest het toch wel toeval zijn zeker, want deze twee unieke coasters bleken nog wel in één en het zelfde pretpark te staan. Namelijk, het spectaculaire Mega Speelstad.

Om Bobby Turbo uit zijn lijden te verlossen was er slechts maar 1 man die hem daarbij kon helpen, en dat was Bert. Aangezien er strenge regels zijn en je hier niet zomaar binnen kunt geraken als volwassenen, schakelde Bert zijn connecties in en wist hij zo via zijn dochtertje ons door de poorten van het park te smokkelen. Na dit spannend avontuur waren we in het domein en kon de jacht naar de laatste 2 credits beginnen!

Lees heel het verslag hier!