Śląskie Wesołe Miasteczko in polen bouwt nieuwe achtbaan

Attractiepark Śląskie Wesołe Miasteczko in Polen krijgt voor 2015 een nieuwe achtbaan.

De achtbaan is eigenlijk een tweedehands baan afkomstig uit het in 2012 gesloten Sommerland Syd pretpark in Denenmarken. De achtbaan is 460 meter lang en heeft een Zyklon / Galaxi lay-out. De nieuwe naam is voorlopig nog onbekend.

Het pretpark heeft al twee andere achtbanen waaronder een gelijkaardige baan die Cyklon heet en een dubbele looping achtbaan van Soquet die Tornado noemt.

Cyklon
Tornado
Dubbele looping

 

Verder heeft het park nog een heleboel andere attracties, zoals een Enterprise (2 zelfs), een soort van Frisbee, een dubbele looping schommelschip, een soort Nautic Jet en natuurlijk nog een heleboel andere attracties.

 

Bronnen:

  • Wesole Miasteczko
  • rcdb.com