Langere openingsuren voor Belantis

In 2015 zal het pretpark Belantis niet alleen meer dagen in het jaar open zijn, ook de openingstijden worden verlengd. Het park zal tevens kaartjes aanbieden aan een voordeeltarief.

Vierenveertig dagen meer fun in Belantis, dat is het gevolg van de gewijzigde openingstijden van het pretpark te Leipzig. Het park zal tijdens het laagseizoen meer te bezoeken vallen tijdens de weekdagen. Vanaf juli zal het park dan weer elke dag open zijn.

De dagelijkse openingstijden zijn afhankelijk van de specifieke dag van de week, de feestdagen of laagseizoen. In het weekend, het hoogseizoen en de Saksische vakantie, zal Belantis open zijn van tenminste 10 tot 18 uur. Buiten het hoogseizoen of vakantie dagen sluit Belantis al een uur vroeger.

 

Zomernocturnes op zaterdag

Nieuw zijn de zomernocturnes op zaterdagen. Binnen de Saksische zomervakantie (in België het krokusverlof genoemd) is Belantis elke zaterdag geopend tot 21uur. De openingstijden tijdens Halloween blijven ongewijzigd staan op 20 uur (30 en 31 oktober). Let wel op, de vakanties zoals de krokusvakantie, valt in Duitsland op andere dagen dan bij ons.

Deze nieuwe openingstijden zijn het werk van de nieuwe manager van het park. Bazil El Atassi had deze wijzigingen eind vorig jaar al aangekondigd, en worden nu dus bevestigd.

 

Verhoogde prijzen en voordeel tickets

Met de verlengde openingstijden en extra openingsdagen, wordt het park ook iets duurder.

De ticket prijzen voor de gewone bezoeker zullen 2 euro duurder worden. Kinderen tot 10 jaar zullen €27,90 betalen, alle oudere bezoekers €29,90.

Nieuw zijn de tickets voor namiddagen en de mogelijkheid om je tickets online te kopen tegen een voordeel tarief. Wanneer je het park in de namiddag vanaf 14:50 het park bezoekt, betaal je maar 14,50 en krijg je op deze manier dus 50% korting. Als je je tickets online koopt, dan zal je slechts €19,90 betalen voor een volledige dag.

Wat nog wel onduidelijk blijft, is wat de nieuwe “grote spectaculaire” attractie zal worden. Wat wel al bekend is, is dat deze goed gethematiseerd zal worden.

Het nieuwe seizoen bij Belantis begint op 2 april.

 

Bron: www.parkerlebnis.de