De dino’s veroveren Lake Compounce

 

Met de nieuwe Jurassic Park film in aantocht, duiken de dinosaurussen overal weer op in de pretparken. Lake Compounce springt mee op deze trein en plant een ”Dino Expeditie” met naar verluid levensechte Dinosaurussen en een zone waar de bezoekers al gravend kunnen zoeken naar fossielen.

 

B4rBS77CQAADIv-.jpg_large

“Dino Expedition” zal een onderdeel zijn van een volledig nieuw prehistorie-thema-gebied (opening verwacht in 2015). Bezoekers zullen op tocht gaan door een bos vol dinosaurussen.

Naar verluid zullen er animatronics te zien zijn die langer zijn dan 40 meter. De animatronics zal bewegen ademen, brullen en de bezoekers in het oog houden. Borden met feiten en trivia over de dino’s zijn te vinden langs de weg.

dt.common.streams.StreamServer (1)dt.common.streams.StreamServer