Winterstop Tikibad Duinrell Wassenaar

Het Tikibad Duinrell Wassenaar is voor het jaarlijkse groot onderhoud gesloten van 4 tot en met 23 januari. In deze periode zijn er weer 80 tot 100 medewerkers van Duinrell en externe bedrijven aan de slag om het tropische complex minutieus onder handen te nemen.
 

De werkzaamheden aan het glijbanencomplex omvatten naast het uitgebreide onderhoud ook geplande vernieuwingen van een aantal constructies, schilderwerk en de jaarlijks terugkerende intensieve reiniging. Bovendien wordt de entree verder verruimd en worden er voorbereidingen getroffen voor de bouw van een garderoberuimte op de eerste etage. Naar verwachting zal deze ruimte in het najaar gereed zijn.

Als het Tikibad op 24 januari aanstaande weer opengaat gelden er tot 2 april andere openingstijden dan in het seizoen dat op 3 april start. Actuele informatie is te vinden op www.duinrell.nl/tikibad.

 

Foto: Duinrell