Plopsaland De Panne werft 2.000 seizoenskrachten en studenten aan‏

Plopsa jobdagen

 

Plopsaland De Panne organiseert jobdagen op maandag 26 en dinsdag 27 januari waarop kandidaten kunnen solliciteren bij de verschillende verantwoordelijken en een blik krijgen achter de schermen van het themapark. Plopsaland De Panne biedt afwisselend en interessant werk in de afdelingen Operations (attracties, onthaal, ticketverkoop & -controle, animatie, schoonmaak, theater), Horeca/Food&Beverages (schoonmaak, kassa, en keuken) en Merchandising (verkoop). Voor alle functies wordt een uitgebreid opleidingsaanbod voorzien, zo organiseert Plopsa een opleiding van twee weken tot horecamedewerker in samenwerking met de VDAB.

Wie geïnteresseerd is in een functie als seizoenmedewerker (voltijds of deeltijds) kan een plaatsje reserveren voor één van de jobdagen door hun cv te versturen naarteam@plopsa.be of door het sollicitatieformulier in te vullen via www.plopsa.be/jobs.  Belangrijk: inschrijven voor de jobdagen is noodzakelijk!

Studenten

 

Vorig jaar hebben meer dan 1.000 studenten een job bij Plopsaland De Panne uitgeoefend. In het kader van verdere uitbreiding, gaat het park komend jaar op zoek naar 1.750 studenten. Deze kunnen aan de slag vanaf de paasvakantie en zo het hele jaar door tot en met de kerstvakantie. Wie geïnteresseerd is in een studentenjob bij Plopsaland De Panne kan zich inschrijven door een e-mail te sturen naar: team@plopsa.be.

Daarnaast heeft Plopsa ook heel wat openstaande vacatures voor vaste functies.  Meer informatie: www.plopsa.be/jobs

 

Foto: Plopsa