Kerstrecord voor de Plopsaparken

De Plopsagroep kan tevreden terugkijken naar de afgelopen kerstvakantie. Nog nooit ontvingen de Belgische Plopsaparken meer bezoekers in de kerstvakantie als in 2014. Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt ontvingen tesamen maar liefst 113.000 bezoekers. Het meerendeel van deze bezoekers was te vinden in De Panne, waar het eindcijfer voor de kerstvakantie op ongeveer 78.000 bezoekers staat. Ofwel gemiddeld 5.571 bezoekers per dag dat het park open was. De winteropening werpt het park dus zeker geen windeieren.

“Wij zijn erg tevreden met deze cijfers.”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne. “We hebben ook dit jaar alles uit de kast gehaald om het park volledig om te toveren in een prachtig Winterwonderland met feeërieke verlichting, een ijspiste, een lichtjesparade en honderden kerstbomen. Het extra attractie-aanbod, de speciale kerstanimatie en Ketnet Kerst vallen duidelijk in de smaak.

Ook Plopsa Indoor Hasselt deed het niet slecht deze kerstvakantie, het noteerde een stijging van 8% in de bezoekersaantallen. Bij Plopsa zijn ze dus heel tevreden over de behaalde resultaten. “We zijn erg tevreden met deze cijfers.”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep, enthousiast. “Het weer was buiten de tweedaagse winterprik erg gematigd waardoor het ideaal weer was om ons buitenpark in De Panne te bezoeken als op de weg te gaan om Plopsa Indoor Hasselt te bezoeken.”

 

Foto(‘: Plopsa