Gloednieuw waterpark voor Slagharen

In mei 2015 opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen de deuren van haar nieuwe waterpark. Met de komst van het nieuwe waterpark biedt Slagharen haar bezoekers een weergaloos avontuur! In het 5200 m2 gebied kan iedereen, jong en oud, volop genieten. Het waterpark wordt een spetterende belevenis en kent diverse waterattracties. Waag een afdaling van één van de spannende slides, beleef de grootste avonturen in de waterspeeltuin of kom heerlijk tot rust in de hot tub.

Het Waterpark is alleen te bezoeken in combinatie met een bezoek aan het attractie- of vakantiepark. Kom medio 2015 naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en neem een duik in het gloednieuwe waterpark!

Enkele feiten:

  • In het waterpark waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort.
  • Er is een binnen en buiten gedeelte met samen een totale oppervlakte van 5200 m2.
  • Bij de oplevering zal ons waterpark tot de grootste waterparken van Nederland behoren.

waterparkkader