Samson & Gert onthullen ster op de ‘Story Walk of Fame’

Vandaag werd de derde ster op de ‘Story Walk of Fame’ onthuld. Deze eer viel te beurt aan niemand minder dan Samson & Gert.

 

 16023040526_14829c36d3_z

Samson & Gert onthulden vandaag – onder grote persaandacht – hun eigen ster op de ‘Story Walk of Fame’ in Plopsaland De Panne. Gert Verhulst: “We zijn bijzonder vereerd met deze ster. Ze ziet er bovendien prachtig uit.”  Samson & Gert ontvingen deze naar aanleiding van de Samson & Gert Kerstshows die tijdens de kerstvakantie zullen plaatsvinden in het Plopsa Theater in De Panne. De uitreiking van de ster is een bekroning voor hun jarenlange carrière.

Na honderden tv-afleveringen, jaarlijkse kerst- en zomershows doorheen Vlaanderen, films, specials…  brengt het duo menig kinderhart nog steeds in vervoering. Ter gelegenheid van de 25e verjaardag van het duo werden zopas nieuwe afleveringen gemaakt. Plopsaland De Panne viert deze verjaardag in 2015 met een grondige make-over van het Kermisplein van Samson & Gert.

 

Foto’s: plopsa