Plopsaland De Panne verkozen tot 4e beste pretpark in Europa

De vakantiewebsite Zoover heeft z’n jaarlijkse awards uitgereikt. In de categorie ‘pretparken’ eindige Plopsaland De Panne op een 4e plaats, voor de Efteling en Disneyland Paris.

 

De jaarlijkse Zoover Awards zijn weer uitgereikt. De website maakt ieder jaar op basis van de beoordelingen van zijn bezoekers een lijst van beste pretparken in Europa. Het Duitse Europa-Park, op zo’n anderhalf uur rijden van Holiday Park, kreeg een 9,2 en kwam uit de beoordelingen als beste naar boven. Plopsaland De Panne eindigde met een cijfer van 8,6 op een vierde plaats.
1959448_10204517314160291_991844859412693751_n

 

Enkele beoordelingen op Zoover luiden als volgt: “Echt een aanrader! Proper park met veel attracties voor jong en oud”, “Een aanrader voor mensen met kleine kinderen” en “Fantastisch park! Een hele dag plezier kan hier niet anders!”.

Plopsaland De Panne doet het met z’n vierde plaats beter dan onder andere Toverland en de Efteling in Nederland en Disneyland Paris in Frankrijk. Het moet enkel het Spaanse PortAventura en Gardaland in Italië voor zich laten. Bij de Diamond ThemePark Awards begin dit jaar werd Plopsaland verkozen tot beste Belgische pretpark.

Bron: Zoover, Het Nieuwsblad

Foto’s: TPF