Fårups Aquapark pakt uit met twee nieuwe glijbanen

Fårups Aquapark pakt in 2015 uit met twee nieuwe glijbanen.

 

Double-AQUALOOP

Deze glijbaan maakt een vrije val en gaat doorheen twee lussen , ze zal de eerste in zijn soort in de wereld worden.  Je begint bovenaan, hoog in een klein hokje. Een moment later verdwijnt vloer onder je voeten en ga je ​​in vrije val naar beneden door een gesloten buis, je gaat daarna op hoge snelheid door twee lussen en eindigt met een grote plons!

kechna

 

Speedslide

Deze glijbaan is van het type Kamikaze en is 35 meter lang. Deze glijbaan gaat maar een richting uit: naar beneden! Je zal hierdoor de nodige kriebels krijgen in je buik wanneer je deze waterglijbaan zal uittesten, want ze is griezelig steil. Deze glijbaan is ideaal voor iedereen die van spanning en snelheid houdt.

30941421b1c7a99dda5249cacac39b2a_f290_Main

Het park laat de namen van deze twee nieuwe glijbanen kiezen door hun fans op Facebook.

 

Bron en foto’s: Farup Sommerland