Eifelpark breidt aanbod uit

Het Duitse attractie- en dierenpark  Eifelpark Gondorf dat gelegen is in Rijnland-Patts in Bittburg-Prüm breidt haar aanbod uit en biedt bij het de start van het nieuwe seizoen een gloednieuwe waterattractie aan.

ob_3f0843_22

De keuze van het park viel hiervoor op een Splash Battle, deze zal Gondorfer Piratenschlacht gaan noemen. De Italiaanse fabrikant SBF Visa Group zal instaan voor de bouw van deze interactieve rondvaart. De passagiers nemen plaats in een boot uitgerust met waterkanonnen,de bootjes varen rond en ondertussen kunnen de bezoekers elkaar bekogelen met waterstralen.

ob_47fb22_2

Maar daar blijft het niet bij, ze openen ook een Jet Ski attractie, deze zal de naam Eifler Wasserjagd krijgen.Hierop kan u met krokodillen een wilde rit over de golven maken.

Ook komt er een waterspeelpaats voor de kleinsten, genaamd Wasserspielplatz

Eifelpark beslaat ongeveer 750.000 vierkante meter, je vind er dieren, shows en attracties, maar ook een zomerrodelbaan van 800 meter lang. De bezoekers kunnen tijdens hun tocht door het bos beren, wolven en lynxen ontmoeten, maar ook moeflons, steenbokken en zelfs sikaherten.

 

Bron: http://www.parkerlebnis.de/

Foto’s: Eifelpark