Walibi Belgium pakt dit jaar uit met een tijdelijke winteropening van enkele kinderattracties.

 

Walibi lanceert een nieuw concept: ” Winter KidsPark “. zal vooral bestaan uit een vijftal kinderattracties die het park voor de gelegenheid naar de ingangszone verplaatst heeft. Verwacht dus niet een ritje in een van de achtbanen te kunnen maken. De attracties zijn geopend zijn elke zaterdag en zondag van november en december en tijdens de kerstvakantie van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

winter_kidspark_logo

 

Dit Kidspark is gratis voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar, wie jonger is betaald 5 euro aan de kassa of 3 euro online. Wie deze winter Aqualibi wil bezoeken kan dat vanaf 29 november 2014 tot 4 januari 2015 echter wel tegen kindertarief wanneer ze de actiecode AQUAZEN aan de kassa of de webshop gebruiken.

Dit project staat in het teken van ”Viva for Life”, een radio-actie gelanceerd voor jonge kinderen en gezinnen die leven onder de armoedegrens.

Het waterpark “Aqualibi” zal versierd worden naar het thema van Sinterklaas en Kerstmis, op 29 & 30 november en 6 & 7 december is Sinterklaas op bezoek in Aqualibi! Hij brengt alvast heel wat verrassingen en lekkers mee voor alle brave kinderen.

 

Foto’s: Walibi Belgium