Le Pal investeert 1,5 miljoen

ob_1670b6_1

Het Franse attractie- en dierenpark “Le PAL” investeert 1,5 miljoen € in de bouw van zeven extra lodges.

Dit seizoen mocht het park een record aantal bezoekers van 566.000 ontvangen, een stijging van 10,5% vergeleken met 2013. De omzet dit jaar bedroeg 15, 5 miljoen euro, een stijging van 13 5 %. “Gemiddeld wordt 25% van onze inkomsten elk jaar herbelegd in nieuwe attracties en nieuwe ontwikkelingen,” zegt Arnaud Bennet, CEO van PAL, aan de pers.

De bezettingsgraad van de vierentwintig beschikbare verblijven bedroeg zelfs 100%. De lodges hebben enkele weides voor zebra’s, struisvogels en antilopen in de nabijheid. Dankzij deze innovatieve accommodatie komen zelfs Zwitserse en Canadezen naar het park, “aldus Arnaud Bennet.

ob_68dd00_2

De eerste lodges zijn gebouwd op de zandvlakte. Deze zeven nieuwe lodges zullen een plaatsje krijgen aan/op het meer.
Gelegen in Saint-Pourçain-sur-Besbre in de Allier (Frankrijk), biedt het park 25 attracties en meer dan 600 dieren in semi-vrijheid, evenals verschillende dierenshows.

 

Bron en foto’s: Le Pal