Grootste Star Flyer naar Orlando

De “grootste in zijn soort” , zo wordt de nieuwe Star Flyer aangekondigd voor  I-Drive 360.
Het stoeltje waarin je plaats neemt zal 128 meter hoog boven de grond rondsuizen.

Unicorp National Developments onthulde de eerste beelden van de nieuwe ride dinsdag.

starflyer-swings-111814

De verwachte bouwtijd zal een klein 12 tot 18 maanden duren. Wanneer deze ride volledig af is, zal deze Star Flyer groter zijn dan eender welke Star Flyer in zijn soort ter wereld , zelfs hoger dan de 122 meter hoge Sky Screamer, die in “Six Flags New England” vorig jaar in mei werd geopend.

De attractie zal geplaatst worden naast het grote reuzerad ‘The Orlando Eye”.

De Orlando Star Flyer zal voorzien worden van 12 zitjes waarin telkens 2 personen kunnen plaats nemen. De rittijd zal een 3 à 4 tal minuten bedragen.  Meer details worden later dit jaar nog vrijgegeven, aldus de bouwer.

 

Bron en foto: Unicorp National Developments