Eerste bouwfoto’s Sindibad

ob_932b1a_1_zpsf8ded48e

Sindibad, een klein parkje in Casablanca te Marokko ging in 2008 failliet. Nadien werd het park overgenomen door een groep van investeerders, waaronder CDA, de groep die ook de Walibi parken in haar portefeuille heeft.

Het Franse Compagnie des Alpes zou 1 van de 5 investeerders in het vernieuwde Marokkaanse park zijn. De onderneming heeft echter besloten geen geld in het pretpark te steken. Compagnie des Alpes biedt wel zijn diensten aan als adviseur. Om die reden gaat het attractiepark Sindibad by Walibi heten.

In het park zullen diverse nieuwe attracties worden geplaatst. De bestaande infrastructuur wordt opgeknapt en er komt nieuwe thematisering. In totaal komen er 17 attracties op een grondgebied van ongeveer 15 hectare.

Nadat het een tijdje stil was rond dit project, beginnen de eerste bouwfoto’s op het internet te verschijnen.

 

Bronnen: Wonder World Web, Sindibad