Halloween 2015: Djurs Sommerland

Djurs Sommerland is een Deens pretpark, dat deze zomer nog door de Themeparkfreaks bezocht werd

Van 10 tot 18 oktober viert men Halloween in Djurs. Het park bevindt zich dan in een magisch griezelig jasje. Geniet zeker en vast ook van de verschillende topachtbanen zoals Piraten, een megacoaster, Juvelen, de eerste dubbel gelanceerde coaster van Europa en Skatteøen, een watercoaster. Dit jaar opende het park een nieuwe kinderzone volledig in het teken van de boerderij.

Van 10 tot 18 oktober kan je griezelen in Djurs Sommerland, Denemarken’ s grootste en boeiendste Halloween event. Het event is een plezier voor de ganse familie. Voel de spannende atmosfeer wanneer 20.000 pompoenen, skeletten, spoken en spinnen het park overnemen. Ongeveer 300 echte heksen en pompoenmannen zullen de bezoekers schrik aanjagen.

Het park biedt een nieuw spookhuis aan voor de wat oudere gasten. In de pompoenfabriek kom je terecht in een fabriek dat pompoenen verwerkt om er een heerlijke soep van te maken. Maar tijdens een stormachtige nacht slaat de bliksem in. De bliksem creëert een mystieke sfeer rond de fabriek. De jacht is geopend en de jacht op een nieuw ingrediënt voor de soep breekt open. Zal jij dat worden?

In de heksenschool, een spookhuis voor het hele gezin, nemen de heksen je meer doorheen 15 kamers van een oude school. Het zal een betoverende reis worden.

Ook een doolhofje voor de kleinste behoord tot het Halloween aanbod. Het beloofd daar een magische Halloween te worden in Djurs Sommerland.

Bron Djurs Sommerland

Foto’s Djurs Sommerland