Halloween 2015: BonBonland

Het Deense BonBonland staat volledig in het thema van foute attracties. Zo heb je er een achtbaan die gethemed is naar een hond die windjes laat, een boomstamattractie die doorheen een riool gaat en tal van andere gekke dingen. Halloween in dit park staat dus garant voor een dag vol plezier.

Het park viert Halloween van 10 tot 17 oktober en op 24 en 31 oktober. Er zullen verschillende gebieden zijn die je een gezellige doch angstaanjagende ervaring zullen bezorgen. Ook bekende TV-gezichten en radio presentatoren zullen aanwezig zijn in het park.

Jungle Secrets is een spookhuis waarin plezier een sinistere vorm krijgt. Geniet van dit spookhuis met de jongere kinderen.

Viggo’s Horror fest is voor de oudere kinderen. Er zullen rook, muziek en lasers aanwezig zijn en tal van verschrikkelijke dingen. Durf jij dit spookhuis aan?

Op zaterdag 10 oktober komt Sofie Østergaard een bekende radiopresentatrice langs en op zaterdag 17 oktober komen Jeppe en Marie, van DR en TV2 langs voor een leuke show.

Ontmoet ook zeker de 2 mascottes van het park,de duivel en de geest zijn speciaal voor Halloween gecreëerd. En maak ook kennis met de trollen en spinnen tijdens een (misschien) wel enge activiteit voor de kinderen.

Zie waar en wanneer alles gebeurt op Bonbonland.dk en op het facebookkanaal van het park.

Foto’s: Inparkmagazine;Visiteeastdenmark,Bonbonland