Halloween 2015: Bobbejaanland

Bangeriken en schrikschijters, onthoud deze data: 24 oktober t.e.m. 8 november 2015. Op die dagen kom je beter niet. Ik herhaal: kom niet! Blijf weg, ga iets anders doen, want Halloween in Bobbejaanland wordt erger dan ooit! 

Bloednieuw in 2015

Nieuw en belachelijk eng is Bazaar Bizarre, een griezeldoolhof waar je ten prooi valt aan een bende maniakale clowns. Nu al knikkende knieën? Oei, The Doll Factory is nóg angstaanjagender. In deze maze heeft een onderkoelde dokter het gemunt op je ogen, armen en benen. Ren voor je leven!

Ook in Wicked West en Haunted Woods – de twee nieuwe scarezones – ben je niet veilig. Misschien toch maar voor de mysterieuze show – Desperado Ghost – in cowboystad gaan?

Bibberende blijvers

House of Phobia blijft het krankzinnige doolhof uit je nachtmerries. Ook de Nocturnes op 31 oktober en 6 november beloven een waar gruwelspektakel te worden. Als de klok 17u slaat, maak je je dus maar beter uit de voeten. Of blijf je toch? Dat vuurwerk om 21u30 wil je niet missen! Als je het echt niet aankan… Tja, dan is er nog altijd Trick or Treat, het geflipte doolhof voor onze kleinere bezoekers.

De horrorhuizen en zones:

Haunted Woods & Wicked West

24/10 tot 08/11

Adventure Valley en Cowboy Stad zijn niet langer. Of toch tijdens Halloween, want dan luisteren ze naar de naam Haunted Woods en Wicked West. Rare wezens zwerven er door de straten en bedriegen je met ene truc na de andere.

Tijdens de Nocturnes is de waanzin compleet. Dan wemelt het er van de beestachtige freaks, kwaadaardige elfen en halfdode cowboys. Je kan er mee op de foto, maar euh, op eigen risico.

Vanaf 12u
Nocturne: vanaf 16u

The Doll Factory

In The Doll Factory draait alles rond perfectie. Een nieuw stel benen? Geen probleem! Zo lang je er maar genoeg voor betaalt. Klein detail: ze moeten nog even van iemand anders zijn lijf gerukt worden. En oh ja, de onderkoelde topchirurg heeft het gemunt op die van jou!

Vanaf 12u
Nocturne: vanaf 16u 
Leeftijd: 16+

Bazaar Bizarre

Grappig, vrolijk en soms een beetje klungelig. Dat zijn de maniakale clowns in Bazaar Bizarre vooral NIET. Ze willen maar één ding… jou doen gillen als een klein meisje. En daarvoor zijn alle middelen goed. Licht uit, blacklight aan en krijsen maar.

Vanaf 12u
Nocturne: vanaf 16u 
Leeftijd: 12+

House of Phobia

Virusalarm!!! In House of Phobia is een experiment op een menselijk brein compleet uit de hand gelopen. Het lab van de krankzinnige professor Bob is een monsterlijke doolhof geworden waarin je maar beter op je tellen let. Waag je aan een tour doorheen House of Phobia, maar weet dat je er misschien niet heelhuids uit komt.

Vanaf 12u
Nocturne: vanaf 16u 
Leeftijd: 16+

Trick or Treat

Op en top griezelplezier voor de kids! In dit doolhof loop je knotsgekke heksen en geflipte vogelverschrikkers tegen het lijf. Luister naar hun griezelige verhaaltjes terwijl je je een weg zoekt uit de doolhof. Oh ja, ouders zijn niet toegelaten!

Vanaf 12u
Nocturne: vanaf 16u
Leeftijd: 6-

Show:

Desperado Ghost

Reinhilde, … enkel onze oudste medewerkers hebben haar nog gekend. Ze was een ietwat vreemd meisje dat onopgemerkt haar job deed in Bobbejaanland. Tot ze in 1963 op de avond van Halloween verdween. Niemand heeft haar ooit nog levend teruggezien, maar sindsdien keert ze elke Halloween terug… als geest. Twintig minuten lang houdt ze je in de ban met haar ijzersterke wil en dominante geest.

5 shows per dag
Leeftijd: 12+
13.15u, 14u, 14.45u, 15.30u, 16.15u
Nocturne: om 15u, 16u, 17u, 18u, 19u

Halloween Nocturne

31/10 en 6/11

Een bedwelmende mist steekt op. Een gil die door merg en been gaat. En dan die verrotte stank…

Moeten we nog meer zeggen? De Halloween Nocturnes worden erger dan ooit! Als de klok 17u slaat, heersen de freaks, paria’s en mutanten. En dan om 21u30… een fenomenaal vuurwerk!