Fort Fun opent nieuwe attractie in 2015

Wie volgend jaar een bezoekje brengt aan Fort Fun zal niet meer zo bang hoeven te zijn dat er niks indoor te doen valt tijdens regenweer. Volgend jaar opent het Duitse pretpark een nieuwe indoorattractie. Foxdome is een nieuwe XD motion ride van het bedrijf Triotech en zou de eerste investering zijn in een nieuwe indoorzone. In de attractie zullen 16 personen kunnen plaatsnemen die onderworpen worden aan 7D effecten. De stoeltjes kunnen bewegen met een kracht tot soms wel 2G.

FoXDome_cmyk

General manager van Fort Fun, Andreas Sievering, is in zijn nopjes over de nieuwe investering en is ervan overtuigd dat dit een grote stap richting de toekomst is. “Het doel is om in de volgende jaren op een oppervlakte rond de 3000 vierkante meter, een spannende en veelzijdige indoorzone te creëren met verschillende highlights voor zowel jong als oud.” Deze investering is de eerste stap op weg naar een jaar rond opening.

Het blijft echter niet bij een nieuwe attractie. Fort Fun kende afgelopen seizoen een stijging van 8% in de bezoekersaantallen en de omzet steeg met 12%. Om deze positieve trend verder te zetten wil het management verdere investeringen doen in het park. Zo zal ook de rapid river Rio Grande een grondige opknapbeurt krijgen. Ook de kleinsten worden niet vergeten. Nieuwe dieren zullen volgend jaar hun intrede maken in het park. Ondermeer lama’s, Duitse reuzen, jacobschapen en grote Canadase ganzen zullen een onderdak krijgen in het Duitse pretpark.

Bron: Fort Fun