Winterwonderland: Slagharen

De dagen worden korter en de avonden worden langer: geniet van de meest sfeervolle tijd van het jaar in Slagharen. Van 7 november 2015 tot en met 3 januari 2016 presenteert Attractie- & Vakantiepark Slagharen de hartverwarmende winterweken. Tijdens deze weken kun je, naast de vele attracties, genieten van fantastische extra’s en indoor faciliteiten, zoals de speciale 4D-film Winter Wonderland in onze bioscoop, Aqua Mexicana, indoor speeltuin Phileas Funhouse en indoor Indian Pony Ride. Ongeacht het weer is er altijd een avontuur te beleven in Slagharen!

Op 29 november organiseren we Het Grote SBS Sinterklaasfeest met optredens van onder andere Coole Piet Diego, Allessandro en Wolter Kroes. Naast de optredens zijn er verschillende activiteiten met Sinterklaas en zijn Pieten.

In de periode 19 december tot en met 3 januari brengt de kerstman een bezoek aan ons park en organiseren we een meet en greet met Randy & Rosie en de kerstman. Ook kun je door de Mainstreet meerijden op de arrenslee! Geniet van de gezellige kerstsfeer met kerstbomen, lichtjes en een vuurplaats in het park. Tijdens Oud & Nieuw kunnen de verblijfsgasten gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar met spectaculair vuurwerk (het meenemen en afsteken van eigen vuurwerk is niet toegestaan).

Slagharen On Ice

Bezoek de wervelende Slagharen On Ice show in het American Circus Theater. Swing mee op verschillende bekende winterhits en geniet van de spectaculaire choreografieën. Er zijn 2 verschillende Slagharen On Ice shows te zien: in november kun je de winterversie bekijken en vanaf december de kerstversie. Slagharen On Ice is meerdere keren per dag te zien. Kijk voor de showtijden op het showtijdenbord aan het begin van The Mainstreet.

Parade en slotshow

Uniek in Nederland: de spectaculaire Winterparade en slotshow. Zodra de avond valt trekt de magische parade met verschillende prachtig verlichte voertuigen door The Mainstreet. Eenmaal aangekomen op het grote plein komt de grote magische bol tot leven en barst er een spektakel los. Een spektakel van lasers, vuur, fonteinen en projecties met als afsluiter groots vuurwerk! Dit wil je niet missen!

Aqua Mexicana

Maak van de koude winterdag een tropisch avontuur! In het nieuwe waterpark Aqua Mexicana waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Waag een afdaling van één van de spannende slides, beleef de grootste avonturen in de waterspeeltuin of kom heerlijk tot rust in de hot tub.

Tip voor op de vrijdagen!

Op de vrijdagen in de maanden november en december (met uitzondering van 25 december 2015) kun je van 15.00 uur tot 20.00 uur een spetterend avontuur beleven in Aqua Mexicana. De toegangsprijs voor het waterpark is in deze periode slechts € 9,50 per persoon inclusief parkeren (geen combiticket voor het attractiepark mogelijk en vereist). Koop nu snel en eenvoudig hier je ticket voor Aqua Mexicana online.