Winterwonderland 2021: Plopsaland De Panne

Van 20 november tot en met 9 januari kan je genieten van Winter Magic in Plopsaland De Panne. Het pretpark gelegen aan de kust is hiermee het enige outdoorpark van België dat zijn deuren opent in de wintermaanden. Het park zal versierd worden met kerstdecoratie. Vanaf 25 december presenteert Plopsaland ook een gloednieuwe projectieshow, Luminaria. Uiteraard komt het lichtfestival gelegen aan de tractors dit jaar ook terug.

 

Winter Magic

Wie vanaf 20 november tot en met 9 januari Plopsaland De Panne bezoekt zal er kunnen genieten van Winter Magic. Het gehele park is dan sfeervol aangekleed met kerstdecoratie en sfeervolle lichtjes. Je zal er dus kunnen wegdromen in enkele feeërieke winterse scènes.

 

Luminaria

Vanaf 25 december kan je ‘s avonds ook genieten van een gloednieuwe projectieshow. Luminaria wordt vertoond op de gevel van het indoor gebied Mayaland. Tijdens de show worden enkele magische figuren geprojecteerd in een winters verhaal. Het verhaal wordt versterkt door muziek, licht en andere speciale effecten. Plopsaland spreekt van een show die je nog nooit eerder zag.

 

Lichtfestival

Net zoals bij eerdere edities van Winter Magic in Plopsaland De Panne wordt er ook dit jaar weer een lichtfestival georganiseerd. Het lichtfestival zijn beelden in de vorm van Studio 100 figuren die worden opgelicht. Je kan deze figuren vinden op de Big & Betsy Hoeve.

 

Bron & foto’s: Plopsaland De Panne