Winterwonderland 2019: Phantasialand

De winter is de mooiste tijd om naar een pretpark te gaan. Phantasialand is één van de winterpretparken bij uitstek. Gave attracties, spectaculaire shows en een zee van licht. Een ware winterse belevenis. Zeg nou zelf, welk pretpark is er nou in de winter helemaal open? Dat maakt onze openstelling uniek! De winterperiode staat in het teken van warmte en gezelligheid. De feestdagen staan voor de deur, de Kerst komt eraan. Breng tijd met je familie of vrienden door in het wonderlijke en winterse Phantasialand. Ontdek Wintertraum! Het pretpark is prachtig verlicht, talloze versieringen, kerstbomen en een schaatsbaan brengen jou in een een magische sfeer. Een winteropening zoals alleen Phantasialand dat kan.

 

In Phantasialand vindt opnieuw Wintertraum plaats. Duizenden lichtjes, extra shows en attracties maken dit een zeer sfeervolle periode.

Van 22 november 2019 tot en met 19 januari 2020 is het park geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur. 

Op de volgende dagen is Phantasialand Wintertraum gesloten: 24-12-2019, 01-01-2020, 07-01, 08-01, 13-01 en 14-01-2020

Houdt u er rekening mee dat op 31-12-2019 aangepaste openingstijden gelden: 11:00 tot 18:00 uur

 

Zee van licht

In de winter verandert Phantasialand in een lichtzee! De themagebieden hullen zich stuk voor stuk in een winterwereld vol magie. Op een behaaglijke en winterse wijze onder een flakkerende lantaarn in Klugheim, waar TARON door het mysterieus verlichte rotslandschap raast, lieflijk en plechtig in China Town of vol van pracht en feestelijk in Berlin: in Phantasialand is de winter een droom!

 

 

Op het Kaiserplatz dansen de waterfonteinen rond Wellenflug terwijl zij van kleur veranderen. De kerstboom fonkelt in al zijn pracht en het bevroren meer, omringd door met sneeuw bedekte dennenbomen, nodigt u uit voor een plezierig rondje schaatsen.

In Wuze Town wordt gespeeld, gedanst en gelachen! Het bonte lichtspel en de heldere winterkleuren aan de oever van de mysterieuze Mondsee betoveren groot en klein.

Elke avond verlicht het grootse kleurrijke vuurwerk de hemel boven Phantasialand, tijdens de afsluiting van de nieuwe show “The Magic Rose – Spirit of Light” op het Kaiserplatz.

 

Wintertijd is showtijd

Laat u door onze met liefde voorbereide wintershows – vol humor, acrobatiek en zang – betoveren. Want op het toneel wordt de fantastische winterdroom voortgezet, sfeervol en opzwepend. Dromerige scènes en pure emotie, dat bieden de wintershow in Phantasialand. Hiermee willen we u in een behaaglijke atmosfeer op een unieke reis meenemen. Romantisch en dromerig, of speels grappig – het winterse showprogramma biedt onvergetelijke momenten en geweldig entertainment.

 

The Magic Rose – Spirit of Light

Zodra in het park de avondschemering invalt, nemen wij u mee naar een schitterend wintersprookje. Laat u betoveren door de hartverwarmende eindshow “The Magic Rose – Spirit of Light” op het Kaiserplatz.

Voordat de donkere hemel prachtig verlicht wordt, beleeft u nog een keer de glansrijke fascinatie en charmante magie van ons fantastische winterlandschap: geniet met het indrukwekkende Berlijn op de achtergrond van ons vuurwerkspektakel en sluit samen met ons het winterseizoen af!

 

Tiempo De Feugo

Beleef tijdens Phantasialand Wintertraum een fantastisch showspektakel – dynamisch en buitengewoon! Perfect ingebed in de themawereld van Chiapas geeft de fascinerende lichtprojectie het verloop van de seizoenen weer.  Een buitengewoon samenspel van lichtprojecties en vlammen zoals u nooit eerder beleefd heeft. Dit moet u zien! De betoverende beelden zullen u altijd bijblijven!

 

Talvia: Een Wintersprookje

Vol van verlangen droom Talvia van avonturen buiten het ijsslot, maar haar stiefvader heeft andere plannen… Beleef een betoverend winterverhaal over de dromen van een jong meisje, haar familie en haar grappige vrienden.

Een gevoelige showbelevenis met artiesten, en zang in een betoverende wereld vol ijs en sneeuw.

 

Alle Jahre Wieder…

In Arena de Fiesta wordt gevierd, maar van bezinning is geen sprake! De kerstboom moet versierd worden, er wordt geflirt opa valt met de kerstboom omver. Een turbulente ijsshow met meeslepende choreografieën, een chaotische familie en humor.

 

Crazy Christmas

In theater Wintergarten is onze wintershow „Crazy Christmas – een niet zo stille nacht“ te zien. Er heerst een bruisende sfeer, waarin de geesten zich voorbereiden op het kerstfeest.

Beleef deze show met vrolijke acrobatiek, stunts, humor en prachtige effecten.