Winterwonderland 2018: Toverland

O, wat is het hier gezellig! Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Of waag jij je aan een doldwaze rit door Land van Toos? Dan is het daarna tijd voor een dampende beker chocolademelk. Laat het avontuur maar beginnen!

 

Nog één ritje!

Vanaf 5 november 2018 start de winterse magie in Toverland. Beide overdekte themagebieden, Land van Toos en Wunderwald, zijn het hele jaar geopend. Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid.

 

Er is genoeg te doen!

Ook al zijn Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka in diepe winterslaap, er is nog steeds heel veel te beleven in Toverland. Duikel van boven naar beneden in Vliegend Tapijt, ga op volle snelheid van de vele glijbanen die Land van Toos rijk is of test de nieuwe uitvinding van Maximus Müller: een elektronische bobsleebaan waarbij je zelf kunt bepalen hoe hard je gaat. Winter in Toverland is fantastisch voor het hele gezin.

 

O kom er eens kijken..

Ben jij dit jaar lief geweest? In de weekenden 24 & 25 november en 1 & 2 december krijgt Toverland belangrijk bezoek. Niemand minder dan de Sint komt langs en hij neemt alle tijd om jou een handje te geven en naar jouw liedjes te luisteren. Natuurlijk neemt hij zijn vrolijke bende Toverpieten mee.

 

Magische Winterweken

Het is Kerst. De mooiste tijd van het jaar. Tijdens de Magische Winterweken in de kerstvakantie wordt Toverland versierd met dennenbomen, kerstballen en lampjes. In Land van Toos en Wunderwald is er volop vermaak en extra entertainment. En dat is nog niet alles. In de winter is alleen tijdens de Magische Winterweken ook Ithaka geopend! Het moment voor een extra betoverende rit in Troy. Kom in de donkere dagen rond Kerst en Oud en Nieuw naar Toverland en maak er jullie mooiste dag van.

 

Kampvuren, Glühwein en magie

Via een pad van stralend verlichte kerstbomen betreed je de spannende Ithaka waar de snelle houten achtbaan Troy voorbijraast. Even bijkomen van alle koude avonturen? Terwijl de mooiste winterliedjes gezongen worden, kun je lekker marshmallows roosteren. Knus rond het kampvuur. Of ga mee in de warmte en gezelligheid van Toverlands eigen Biergarten. Geniet van een glas Glühwein, dit is de mooiste tijd van het jaar!