Winterwonderland 2018: Slagharen

De wintertijd is ingegaan, de dagen zijn korter en Kerst komt er aan. De start van november betekent ook de start van Winter Slagharen. Het park is gezellig aangekleed en je kunt je handen opwarmen bij een van de kampvuren. Maar, wat is er eigenlijk te doen tijdens Winter Slagharen?

 

Winter Western Village

Tijdens Winter Slagharen is er een heuse ijsbaan in het attractiepark aanwezig. In de Winter Western Village achterop het attractiepark bij de Kids Country kun je lekker schaatsen. En het beste aan deze ijsbaan is dat hij overdekt is! Dus ook bij minder weer kun je rondjes schaatsen op de ijsbaan. Ben je even toe aan een pauze na al dat schaatsen? Dan kun je smullen van de lekkerste winter gerechten; een rookworst speciaal, stamppotje boerenkool met worst of een broodje Unox. Gewoon zin in iets lekkers om op te warmen? Kies dan een warme Chocomel Special met slagroom en mini marshmallows. Want, een chocolademelk snor hoort toch echt bij de winter. Ik hoor je denken, mag ik mijn eigen schaatsen ook meenemen? Jazeker, wanneer je ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen hebt dan mag je hiermee op de ijsbaan. Heb je geen schaatsen? Geen paniek voor €5 kun je schaatsen huren in de Winter Western Village.

 

Indoor fun

Naast de Winter Western Village is er bij minder weer nog genoeg indoor fun! Geniet van de Randy & Rosie Show in de Music Hall, bekijk de gave 4D-film Looney Tunes in El Teatro of kom klimmen en klauteren in Phileas Fun House. Maak een boottocht tussen beren, cowboys en bizons in de Wild West Adventure of bekijk op je gemak het hele attractiepark tijdens een ritje in de monorail.

 

Miracle of Lights

Welke dag je ook komt tijdens Winter Slagharen, wij zorgen ervoor dat iedere dag magisch wordt afgesloten. Want aan het eind van de dag is het tijd voor de Miracle of Lights; een lichtjesparade met avondspektakel. De mooiste verlichte voertuigen rijden door de Main Street en wanneer de hele parade bij het fonteinplein is aangekomen moet jij Randy & Rosie helpen met hun zoektocht naar het magische licht. Pas je wel goed op voor de Red Bandits? Tijdens deze zoektocht word je verwonderd door fonteinen, lasers en vuurwerk. Zo wil je iedere dag wel afsluiten!

 

Winter Slagharen is op zaterdag en zondag in november en december van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Tijdens de kerstvakantie zijn we dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op de vrijdagen in november tot en met 21 december is alleen Aqua Mexicana van 15.00 tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag in november en december en alle dagen tijdens de kerstvakantie is Aqua Mexicana van 10.00 tot 20.00 uur geopend. Op zondag t/m 16 december en zondag 6 januari 2019 is Aqua Mexicana van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Winter Western Village is op vrijdag in november en december van 17.00 tot 20.00 uur geopend. Op zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de kerstvakantie is Winter Western Village geopend van 10.00 tot 22.00 uur met uitzondering van zondag 6 januari 2019 dan zijn de openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Aqua Mexicana

Geen zin in kou? Ga dan de tropische temperaturen in, in waterpark Aqua Mexicana. Tijdens de weekenden van november en december tot en met 16 december heb je namelijk gratis toegang bij een geldig ticket voor het attractiepark. Dat betekent nog meer avonturen! Trek snel je zwemkleding aan en ga relaxen in het bubbelbad of pak een band en roetsj van een van de grote glijbanen.

 

Kerst in een attractiepark

Hoe kom je nou beter in de kerstsfeer dan een attractiepark met allemaal mooie lampjes, kerstbomen en de Kerstman! En wil je dit jaar niet gourmetten of fonduen? Kom dan naar het uitgebreide kerstbuffet in de Big Jake Dinner House. Hier is voor iedere cowboy iets lekkers en je kunt eerst de hele dag lekker in de attracties! Maak van jullie Kerst een Wild West Kerstfeest!

 

Meer info vindt je hier

 

Oud & Nieuw

Wil je jouw oude jaar eens bijzonder afsluiten? Niet thuis op de bank wachten tot de klok twaalf uur slaat? Dan ga je eerst de hele dag in allemaal leuke attracties, kom je schaatsen in Winter Western Village en sluit je jouw jaar af met Randy & Rosie! Ook tijdens Oud & Nieuw is er genoeg te doen en wij zorgen voor het vuurwerk! Je hebt daarbij keuze uit een Gold New Years Eve Package of een Diamond New Years Eve Package.

 

Meer info vindt je hier.