Winterwonderland 2017: Indoor Winterland

In de West-Vlaamse stad Waregem zal er deze winter een heus indoorpretpark gebouwd worden. Het indoorpretpark komt te liggen in de Waregem Expo en zal de naam Indoor Winterland krijgen. Er zullen 24 attracties komen waarvoor de bezoekers één vaste toegangsprijs zullen betalen.

 

Fairs & Events en een aantal foorkramers zijn al maanden bezig met het plannen van Indoor Winterland. Indoor Winterland zal voor het eerst plaatsvinden tussen 22 december en 30 december in Waregem Expo. Bezoekers zullen een inkomprijs van 15 euro moeten betalen om vervolgens onbeperkt plezier te kunnen maken op de 24 attracties die er zullen staan.

De organisatoren verwachten 20.000 bezoekers over de vloer te krijgen. Er zal animatie voorzien worden met onder andere bezoekjes van enkele Studio 100 sterren. Daarnaast zal er ook een hippe winterbar ingericht worden waar de mama’s en papa’s een glaasje kunnen nuttigen. In de avond worden er optredens voorzien van dj’s zoals Michiel Cnudde, Fré en Bjorn Verhoeven. De bar zal de naam Barmoose krijgen en blijft ook op 31 december openen, 1 dag langer dan de foor dus. Op 31 december zal er dan een groot oudejaarsfeest plaatsvinden in de Expo.

Specifieke attracties zijn nog niet bekend gemaakt, maar de organisator laat weten dat er heel wat leuke dingen zullen komen. Daarnaast zal er ook gelet worden op de aankleding van de hal. Er zullen overal kerstbomen en kerstballen te vinden zijn.

Het indoorpretpark zal elke dag geopend zijn van 14 uur tot 22 uur in de avond. Op 24 december blijft het pretpark dicht en op kerstdag zal het pretpark openen om 15 uur. De Barmoose zal elke dag om 14 uur openen en zal pas in de vroege uurtjes sluiten, de inkom is daar volledig gratis.

 

 

Attracties

 

 

Eén van de 21 attracties is een achtbaan. Dit is de Dragon achtbaan van de Belgische exploitant Torfs. Naast de achtbaan komen er ook de botsauto’s ‘Autoscooter American Dream’ en de Breakdance Hayen. Verder komt er ook nog een schietkraam, een funhouse, een lunapark, verschillende carrousels en kindermolens, aangevuld met een hoop andere attracties en eetkraampjes.