Universal Orlando: Skull Island Reign of Kong

Universal Orlando zal een nieuwe unieke attractie bouwen. Deze nieuwe attractie komt te liggen in Universal Islands of Adventure en King Kong krijgt de hoofdrol in de nieuwe baanbrekende attractie.
Universal Orlando - Nieuwe baanbrekende attractie 2

De bezoekers zullen gevaarlijke jungles doorkruisen, oude vervallen tempels ontdekken en vijandige inboorlingen ontmoeten, maar dit is nog maar het begin. Tijdens de rest van de excursie zullen de bezoekers grotten moeten doorkruisen met prehistorische wezens en komen de bezoekers oog in oog te staan met de reusachtige King Kong zelf.

Universal Orlando - Nieuwe baanbrekende attractie 3

Universal vertelt: “Toen we de concept arts begonnen te maken voor de volgende grote attractie in Universal Orlando Resort zaten we allemaal met dezelfde vraag. Hoe maken we deze ervaring groots? De sets, de personages en zelfs het verhaal, alles zal heel groot gemaakt worden om de ervaring extra indrukwekkend te maken.”

Universal Orlando - Nieuwe baanbrekende attractie 4

Met deze attractie willen ze er voor zorgen dat King Kong nooit vergeten zal worden. “We hebben er alles aan gedaan om u in een krachtige intense strijd te wikkelen die zal draaien om te overleven.”

 

Het verhaal achter de attractie:

 

De trailer:

 

 

Bouwupdates:

11 december 2015: 

 

7 juni 2016: De wachtrij

 

10 juni 2016: Volledige ervaring