Steinert Kirmes Lüdenscheid: 24 mei 2019 – 2 juni 2019

De Steinert Kirmes van Lüdenscheid pakt dit jaar groots uit. Maar liefst 8 attracties zullen voor het eerst op deze kermis aanwezig zijn, daarbij zijn er ook 4 Nederlandse attracties. De kermis vindt dit jaar plaats van 24 mei tot en met 2 juni en telt 140 attracties waarvan 17 van het type grootvermaak.

 

Maar liefst 8 attracties zullen voor de eerste keer terug te vinden zijn op de Steinert Kirmes van Lüdenscheid. Een van de blikvangers is de 80 meter hoge Star Flyer Around the World XXL van de Nederlandse exploitant van der Beek.

 

Ook de Propeller van de Nederlandse exploitant Ordelman is van de partij. Dit is een 40 meter hoge Inversion XXL van de Italiaanse fabrikant Fabri. Nog meer nieuwe attracties uit Nederland vinden we terug met het funhouse Fire Department van Ordelman en de achtbaan met draaiende karretjes Super Mouse van de Voer.

 

Verder zijn er ook 4 Duitse nieuwe attracties terug te vinden met de simulator Movie World van Wendler en de Airborne “Twister” van Deinert. Ook de familieachtbaan Silber Mine van Issel is van de partij net zoals de unieke attractie Laser Pix van Jehn.

 

Naast alle nieuwe attracties zijn er ook een aantal toppers die terugkeren zoals de Break Dancer N°2 van Dreher, de Flipper van Langhoff, de Contact “High Impress” van Oberschelp en de Musik Express van Noack & Ahrend.

 

Natuurlijk zijn er ook verschillende attracties terug te vinden voor de hele familie zoals de verschillende funhouses, de botsauto’s, het glazendoolhof en de glijbaan. De volledige lijst kan je hieronder terugvinden.

 

Grootvermaak:

Around the World XXL – van der Beek (NL) (Star Flyer) – NIEUW

  1. Pole Position – Mennecke (Botsauto’s)
  2. Top Car – Wendler (Botsauto’s)

Break Dancer N°2 – Dreher (Break Dance 2)

Fire Department – Ordelman (NL) (Funhouse) – NIEUW

Flipper – Langhoff (Flipper)

High Impress – Oberschelp (Contact)

Kristall Palast – Sturm (Glazen Doolhof)

Laser Pix – Jehn (Laster/Funhouse) – NIEUW

Movie World – Wendler (Simulator) – NIEUW

Musik Express – Noack/Ahrend (Music Express)

Piratenrutsche – Meyer (Glijbaan)

Propeller – Ordelman (NL) (Inversion XXL) – NIEUW

Silber Mine – Issel (Family Coaster) – NIEUW

Super Mouse – de Voer (NL) (Spinning Coaster) – NIEUW

Twister – Deinert (Airborne) – NIEUW

Villa Wahnsinn – von Olnhausen (Funhouse)

 

 

 

 

 

Bron: Kermisland.be