Sfeerverslag: London Eye en Madame Thussauds 28/06/2013

Eind maart zakten we al eens af naar de Uk, maar door de vrieskoude hield Chessington 95% van haar attracties gesloten, dus tijd voor een Second Chance Trip. Zo vertrokken we op 28/06/2013 richting Chertsey, met een overvolle planning. Maar om in Engeland te raken moet men wel eerst het zeetje over of onder raken. Wij kozen ditmaal om de ferry te nemen.

Een uur en veertig minuten varen, en toch maar 40 minuten later aankomen op lokale tijd, plots zijn we tijdreizigers geworden.

Deze trip had ook wel wat hindernissen die overwonnen moesten worden, als eerste het links rijden, maar dat bleek geen probleem te zijn voor Tristan. De tent opstellen, die hindernis was ook op een half uurtje al overwonnen.

Een avondje London meepikken, zonder met de auto door de drukke stad te moeten rijden, ook een hindernis die met het openbaar vervoer totaal geen probleem is.

Met de Merlin Pass in de hand, trokken we naar The London Eye, om hier een van de Evening events mee te pikken. Maar eerst deze hindernis overwinnen.

Shrek en Fiona, waarvan wij dachten dat het mensen waren die een vrijgezellenavond vierden, wilden per se met ons op de foto, op zich geen probleem natuurlijk, maar plots begon Fiona lastig te doen en geld te vragen voor deze foto… ik dacht het niet hoor!
En dan snel verder naar het oog van London.

Na dit bezoekje kon ik nog iemand heel gelukkig maken, door hem zijn verloren camera terug te geven.

Hindernis … Voldoende nachtrust hebben, die hebben we jammer genoeg niet gehaald. Want de volgende morgen al vroeg opgestaan, om te vertrekken richting London City, voor een bezoekje aan Madame Tussauds. Hier aangekomen, bleken wij niet de enige bezoekers te worden.

Maar met onze Merlin Pass in de hand, werden we na 15 minuutjes aanschuiven al uit de rij gepikt om langs een zijingang het gebouw te betreden.
Ik ga hier natuurlijk niet alle foto’s delen die we hier genomen hebben, maar een kleine selectie.

Voor deze foto, die wij over sloegen stonden de bezoekers letterlijk uren aan te schuiven, de nieuwe aanwinst voor Madame Tussauds dit jaar.

Een bewegende pop?

Alles aan de wassen beelden ziet er levensecht uit. Even checken of het ook zo voelt?

Maar Madame Tussauds bied meer dan enkel wat wassen beelden, zo is er ook een Horror Maze.

Een darkride.

En een van de beste 4D films die ik ooit zag.

Ondertussen 13 uur geworden, tijd om onze coaster counter te gaan verhogen, maar meer hierover in het vervolg.