Persoonlijke fiche Timothy

Man, Geboren in 1986 (woonachtig regio Antwerpen)


Mijn allereerste parkbezoek was het toenmalige “De Meli”, samen met mijn ouders. Ik herinner me nog altijd de hertjes, het sprookjesbos met de reus op wielen en de boze heks die uit het raampje kwam kijken naar de kinderen, de boomstammetjes en natuurlijk de heerlijke honing.

De echte pretpark-gekte ontdekte ik pas veel later( toen ik ongeveer 16 jaar was). Het was tijd voor mijn eerste echte looping-rollercoaster (de Cobra in Walibi Belgium). Ik was direct verkocht aan het concept “coasters en Pretparken”. Sindsdien is de passie alleen maar groter geworden.

Op een dag besloot ik om “Park trips” op te richten, een platform, waar iedereen zijn eigen tripvoorstellen op kan posten. 


Via dit platform leerde ik heel wat nieuwe mensen kennen, waaronder Bob, Fred, Jonathan en Bert, samen met hen richtte ik de website www.themeparkfreaks.eu op.

Lievelingsachtbaan = Superman-Six Flags Great Adventure