Persoonlijke fiche: Tim Michielsen

Ik ben Tim Michielsen en woon in Antwerpen-stad. Als fervent reiziger heb ik reeds een aantal steden in Europa bezocht. Zo ben ik pretparken beginnen appreciëren toen ik met Timothy Meersman in Madrid Parque Warner bezocht. Dit was een fantastische ervaring. De coasters waren van een veel hoger (dit mag je op alle mogelijk manieren interpreteren) niveau. Daarnaast heb ik ook Europa-Park in Duitsland en Tivoli in Kopenhagen kunnen bezoeken in het gezelschap van Timothy Meersman. Ook Phantasialand en Walibi World stonden al op de agenda. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik niet heel veel pretparken heb kunnen bezoeken, aangezien mijn interessesfeer redelijk uitgebreid is. Dit wordt echter goedgemaakt door een abonnement op de Zoo van Antwerpen. Dit is mijn achtertuin, dus zeer handig. Voor TPF maak ik graag gebruik van mijn liefde voor taal. Ik lees met veel plezier teksten na en kan vertalingen maken naar verschillende talen. In het kader van naamsbekendheid van TPF in het buitenland hoop ik hiermee te kunnen bijdragen aan het succes ervan.

 

  • Favoriete pretpark: Europa-Park, gevolgd door Phantasialand
    • Europa-Park is naar mijn mening volledig, zowel qua attracties als aankleding en sfeer.
  • Favoriete dark ride: Droomvlucht Efteling
  • Favoriete achtbaan: Winja Fear & Force