Persoonlijke fiche Nathan

Mijn naam is Nathan. Ik ben geboren in 1999 en woon in Lubbeek, een dorpje vlakbij Leuven.

Al toen ik jong was zat het pretparkvirus in mij. Uiteraard nog niet zo extreem als nu, maar we bezochten toch enkele keren per jaar met ons gezin een pretpark. Meestal was dit Plopsaland De Panne, Bobbejaanland of Bouwdewijn Seapark, maar ook Walibi Belgium en Bellewaerde kwamen wel eens aan bod. Ik hield me ook regelmatig bezig met onder andere Rollercoaster Tycoon spelen en het bestuderen van parkplannetjes.

In 2012 ging ik enkele keren naar Bobbejaanland. De derde keer besloot ik mijn grote angst voor alles wat over kop ging te overwinnen en kroop samen met een vriend – die me kon overtuigen het te doen – in Typhoon. Daarna durfde ik alles en twijfelde ik geen enkele keer meer om in een achtbaan te stappen. In hetzelfde jaar ging ik ook voor de eerste keer naar een buitenlands pretpark, de Efteling.

In 2014 kochten we met ons gezin een Family Golden Pass en gingen er meermaals mee naar Walibi Belgium. Op een dag besloot ik een camera te kopen om video’s te maken in pretparken. De eerste video’s maakte ik in Walibi Belgium en publiceerde ik niet veel later op een YouTube-kanaal. Naarmate de jaren vorderden werd dit een groot deel van mijn hobby en tot op heden ben ik naast lid van Themeparkfreaks ook de trotste eigenaar van N8N Rides.

Door de jaren heen kwamen er steeds meer pretparkbezoekjes aan bod, voornamelijk nog met mijn eigen ouders en zussen. Ik kon ze overtuigen om in 2014 naar Walibi Holland, in 2015 naar PortAventura en in 2017 naar Europa-Park te gaan, wat zonder twijfel mijn favoriete park is!

In de loop van 2016 kwam ik in de groep Park Trips terecht. De eerste trip die ik deed was op de verjaardag van Bob, naar Phantasialand. Ik leerde veel nieuwe mensen kennen en er volgde uiteraard alsmaar meer trips richting verschillende pretparken.

Mijn favoriete achtbaan is Wildfire, gelegen in Kolmården. Voor deze achtbaan ging ik in 2017 speciaal naar Zweden.