Parkvideo’s: Movie Park Germany

Themazone Adventure Bay wordt geopend 2019

Het Duitse pretpark Movie Park Germany opende haar nieuwe themagebied Adventure Bay. Dit gebied telt enkele kinderattracties en staat volledig in het teken van de Nickelodeon serie PAW Patrol. Wij waren bij de opening aanwezig en delen met veel plezier ons verslag en foto’s.

 

 

Halloween 2015

Elk jaar kan je in Movie Park Germany in oktober genieten van de Horror Fest dagen. Deze dagen zijn steevast op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het park is dan open tot 22.00u en het is er een waar horrorfeest. Ook wij trokken dit jaar naar het Halloween event van het park en we maakten er een filmpje van.

Tijdens dit event kun je genieten van 6 mazes, 2 shows en verschillende attracties. De 6 mazes zijn: Deathpital, Infected, The Slaughterhouse, Evil Dead, Circus of Freaks en Baboo Twister Club. Elke maze heeft zijn eigen thema. In het filmpje heb ik geprobeerd om de horror ervaring weer te geven. De muziek die u hoort is een deel van de soundtrack van de film Cape Fear. Je kan deze soundtrack ook herkennen van The Simpsons. In de serie wordt deze soundtrack altijd gebruikt bij Sideshow Bob.

Op het einde van het filmpje hoor je het lied Dominique van Sœur Sourire. Dit heb ik gedaan omdat je tijdens het spookhuis Circus of Freaks een klein stukje hebt waarbij ze deze muziek spelen. Op het einde van het filmpje zie je een zwaaiende clown die je een duim omhoog geeft, wel dat personage was zo goed gedaan in combinatie met Dominique van Sœur Sourire dat ik dit er toch zeker wou insteken.

 

 

Halloween 2012