Parkvideo’s: Fort Fun

Fort Fear 2017

Vijf dagen dit jaar hult Fort Fun in duisternis tijdens het Halloween event ‘Fort Fear Horrorland’.  Dit jaar kon je gaan griezelen op 21,28,29,30 en 31 oktober.Voor de Themeparkfreaks is dit event een must-do. Voor sommige teamleden is dit al hun 6de Halloween event in het park. En daar zal het vast niet bij blijven.

Voor het eerst is er geen Jackie Moon thema. Vanaf nu staat het halloween event in het teken van Misty Ville, een vervloekt dorpje vol met indianen, voodoo, rednecks en tal van andere schrikwekkende personen. Zoals elk jaar is het doolhof doorheen het bos de moeite waard. Dit jaar is het zelf extra lang door de toevoeging van een spookhuis op het einde van het bos.

Voor dit filmpje hebben wij de muziek van ‘Immediate Music ’ gekozen.De track ‘The Mother Of All Battles ’ past ideaal bij dit filmpje. Ook de kreten van onze leden Bob,Benjamin & Jonathan maken het filmpje compleet.

 

 

Fort Fear 2015

Vier dagen dit jaar hult Fort Fun in duisternis tijdens het Halloween event ‘Fort Fear Horrorland’ dit jaar kon je gaan griezelen op 17, 24, 30 en 31 oktober. Het Fort Fear event is al verschillende keren genomineerd voor beste event. Zowel in 2010, 2013 en 2014 won het park deze prijs, voor dit jaar is het park wederom genomineerd.

Voor de Themeparkfreaks is dit event een must do. Voor sommige teamleden is dit al hun 4de Halloween event in het park. En daar zal het vast niet bij blijven. De uitstraling en bosrijke karakter van Fort Fun en omgeving geven een zeer speciale sfeer aan het hele Halloween gebeuren. En die bosrijke omgeving word zeer goed uitgespeeld door het park met een griezeltocht doorheen het donkere bos.

Een ander pluspunt van dit event is het feit dat er elk jaar nieuwe spookhuizen zijn. Op 1 vast spookhuis ‘Traumatisiert’ na dan. De griezeltocht is elk jaar anders, en ook de andere spookhuizen veranderen regelmatig van locatie en thema. Ook het verhaal gaat elk jaar verder.

Alles startte met Jackie Moon en haar verovering van het park, nadat ze van 2010 – 2012 haar poppen leger creëerde, waren het in 2013 de poppen die hun meesters wilden vermoorden. Nadat Jackie levend begraven werd keerde ze in 2014 terug uit haar graf om wraak te nemen op haar eigen creaties. Dit jaar begon ze met de opbouw van een nieuw leger. I.p.v. van een poppenleger, gaat het nu over een demonenleger. Wij kijken dus al uit naar 2016 en wat er dan gaat gebeuren met Jackie Moon.

Voor dit filmpje hebben wij de muziek van ‘Two steps from hell’ gekozen, zij maken eigenlijk voornamelijk muziek voor trailers van films en games. De track ‘Protectors of the earth’ vonden wij schitterend passen bij het karakter van Fort Fear.

 

 

Halloween 2012