Öcher Sommerbend Aachen: 9 augustus 2019 – 19 augustus 2019

De Öcher Sommerbend van Aachen vindt dit jaar plaats van 9 augustus 2019 tot en met 19 augustus 2019 op de Bendplatz in Aken. 120 kraampjes komen naar de stad, waarvan er 17 van het type grootvermaak zijn.

 

Dit jaar is er iets minder grootvermaak dan vorig jaar. Het hardst voelen we het in het aantal achtbanen die van 3 naar 1 zijn gegaan, maar hiervoor krijgen we wel een klepper van formaat met de Alpen Coaster van Vorlop die normaal nooit zo dichtbij de grens komt. De uitgelezen kans dus om deze achtbaan te gaan ontdekken.

De grootste attracties van de kermis zijn de Turbo “Godzilla” van Zinnecker en de Loopfighter “The King” van Zinnecker. Meer spectaculaire attracties vinden we terug met de Orbiter “Heroes” van Fick en de Flipper van Meeß.

Andere leuke thrill rides zijn de Break Dancer No.2 van Dreher-Vespermann, de Musik Express “Beach Party” van Milz en de Polyp “Der Polyp” van Dreßen. Verkoeling kan dan weer gezocht worden in de wildwaterbaan “Big Splash” van Klünder.

Voor de kinderen is er een spookhuis, een funhouse, botsauto’s, een zweefmolen, een glijbaan en heel wat andere leuke attracties. De volledige attractielijst van het grootvermaak vind je hieronder.

 

Volledige attractielijst:

Alpen Coaster – Vorlop (Wildcat)

Autoscooter – Grass (Botsauto’s)

Autoscooter – Loosen (Botsauto’s)

Bayern Rutsch’n – Schierenbeck (Glijbaan)

Beach Party – Milz (Musik Express)

Big Splash – Klünder (Wildwaterbaan)

Break Dancer No.2 – Dreher-Vespermann (Break Dance)

Crazy Jungle – Luxem (Family Coaster)

Der Polyp – Dreßen (Polyp)

Flipper – Meeß (Flipper)

Geisterhaus – Mikli (Spookhuis)

Godzilla – Zinnecker (Tubro)

Haunted Castle – Lutjens (Spookhuis)

Heroes – Fick (Orbiter)

Speed Wave – Freiwald (Zweefmolen)

The King – Zinnecker (Loopfighter)

Viva Cuba – Hartman (Funhouse)

 

 

 

Bron: kermisland.be