Halloween 2021: Movie Park Germany

De apocalyps nadert en het engste uur van het jaar is binnenkort weer aangebroken in Movie Park Germany! Wanneer vanaf oktober de volle maan opkomt boven de Horrorwood Studios in Duitslands grootste film- en pretpark, zullen weer monsters, ondoden en zombies op de bezoekers worden losgelaten voor het Halloween Horror Festival 2021.

 

Het kwaad kent ook dit jaar geen erbarmen en heeft nieuwe verrassingen in petto. In het nieuwe horrorparcours “Acid Warrior” kunnen alle Halloween-fans hun overlevingsinstinct op de proef stellen en tegen de tijd racen met onheilspellende zombies – want het lot van de mensheid staat op het spel.

Nieuwe details en een speciale herthematisering van bestaande attracties zorgen ook voor een holistische Halloween-ervaring. Het Halloween Horror Festival vindt dit jaar plaats op geselecteerde dagen van 1 oktober tot en met 7 november.

 

Spookhuizen

 

Acid Warrior

De mist wordt dikker, het laatste uur is geslagen – en een race tegen de klok begint. Alleen wie sneller is dan de zombies van de verboden zone “Acid Rain” kan op tijd aan de apocalyps ontsnappen. Maar als de tijd om is, is er geen weg meer terug!

Uit een kleine groep overlevenden worden de bezoekers gekozen om de energievoorziening van de Safe Zone veilig te stellen en deze zo te beschermen tegen de hordes zombies. Vijf buzzers beslissen over hun lot. Er is niet veel tijd meer om de generatoren te activeren en zo de productie van het antiserum te verzekeren. Zombies en ondoden liggen overal op de loer, besmet door de zure regen en op jacht naar een prooi. Het grootschalige horrorparcours voert door een onheilspellend straatdecor in New York, waar griezelfans niet alleen hun snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen zullen testen, maar ook hun wil om te overleven. Alle bezoekers van 16 jaar en ouder kunnen de uitdaging aangaan op de stuntset in Studio 666.

 

Fear Forest – Path of Witches

Horrorwood Studios brengt een nieuwe set naar het studioterrein met “Fear Forest”. De productie van dit jaar, “Path of Witches”, neemt horrorfans mee naar een donker, afgelegen bos waar heksen onheil uithalen. Stenen cirkels, Ouija borden en gewaand verlaten houten hutten leiden gasten over heuvel en dal langs een noodlottig pad waar ze getuige kunnen zijn van bezweringen en heksenverbrandingen. Maar wie wordt het slachtoffer van de verbranding en wie kan ontsnappen aan het “Fear Forest”? De aangepaste versie van de vroegere “Campout” zal nog steeds toegankelijk zijn voor alle bezoekers vanaf 12 jaar.

 

The Curse of Chupacabra

Diep in de ruïnes ligt de waarheid en het gevaar is alleen maar een adempauze weg. Deze ontdekking moet ook gedaan worden door de bezoekers van het nieuwe horrorhuis “The Curse of Chupacabra“. De Mexicaanse Día de los Muertos is in volle gang als een paar toeristen de kans krijgen om een oude Mayatempel te bezoeken. Maar het geheim ligt in het begin verborgen: Een donkere vloek weegt op deze griezelige plek. Omgeven door duisternis, moeten de bezoekers zich een weg banen. Alleen een touw wijst hen de weg, maar niemand weet waar het naartoe leidt. De redding zou zo dichtbij kunnen zijn – was het niet voor het mysterieuze monster dat de gasten direct op de hielen zit. De laatste kans om te ontsnappen is echter niet mogelijk zonder een obstakel. Zullen de bezoekers genoeg moed hebben om het laatste uitweg te zoeken of is hun lot al verzegeld in de diepten van de Maya-tempel?

 

Project Ningyo

“Zijn jullie klaar voor de eeuwigheid?” Dit is de vraag die de bezoekers van het nieuwe ‘Project Ningyo’ horrorhuis zich mogen stellen, waarna ze al hun moed bij elkaar mogen rapen! In de hernieuwde horrormaze zullen de bezoekers de list van het bedrijf, dat met zijn producten eeuwige schoonheid en jeugd beloofd, van gevaarlijk dichtbij kunnen doorzien. Maar wat is het geheim achter deze duivelse belofte en welke andere lijken heeft het bedrijf nog in de kast? De bezoekers krijgen de unieke kans de laboratoria te bezichtigen en een spannend inzicht te krijgen in de productie van het geheime jeugdserum. Maar slechts de moedigste onder de bezoekers zullen het geheim kunnen ontrafelen.

 

The Slaughterhouse

De grenzeloosheid van de consumptiemaatschappij en een zeldzame virusbesmetting bij alle dieren in de voedselketen zet een gewetenloos bedrijf aan tot een ongelofelijk idee: mensenvlees als handelswaar! De Meatfactory Incorporated heeft zich als nieuwe tak binnen de voedingsmiddelenindustrie gespecialiseerd in de verwerking en de verkoop van menselijke lichaamsdelen. Volg vandaag nog een rondleiding door de nieuwe productielocatie en bekijk ter plaatse de vier productiestappen van deze bloederige business… Maar let op, de mateloze hebzucht naar luxegoederen drijft het management van Meatfactory Inc. tot steeds nieuwere en vreselijkere inkooptactieken.

 

Circus Of Freaks

Het circus is geopend! In het Circus of Freaks staat je een geheel nieuw evenementenprogramma te wachten. Maar let op: er wordt gezegd dat wie deze circustent binnengaat, er nooit meer uitkomt. Hoor je dat gelach? Snel, de voorstelling is begonnen! Je wilt toch niets missen van de clowns, de dansers en de acrobaten. Wacht eens even… Is dat werkelijk gelach? Of is het geschreeuw…

 

Hostel – 18+

Van het ‘Red Light District’ in Amsterdam, via het schijnbaar ongevaarlijke hostel ergens in Slowakije tot aan de martelkamers op een verlaten en verwaarloosd fabrieksterrein beleven de bezoekers 20 verschillende scènes in de chronologie van de bekende film.

 

Secrets of St. Elmo

The ‘Secrets of St. Elmo’ is een spannende interactieve walkthrough waar gasten in de rol van een spokenjager kruipen en de jonge geest Adeen vergezellen om eindelijk de stad en de salon van St. Elmo te bevrijden van zijn kwade krachten.

140 jaar geleden heeft een mijnramp de plaats in puin achtergelaten. In deze walkthrough ontdekken de gasten niet alleen de mysterieuze geschiedenis van St. Elmo, maar ontdekken ze ook een goed bewaard geheim dat de missie bedreigt en de allerbelangrijkste vraag oproept: wie heeft goed bloed en wie heeft slecht bloed? Let op: overal verschijnen spoken!

 

Gezinsvriendelijk Halloween

Voor alle gezinnen biedt Movie Park Germany weer zijn populaire kinderhalloween in Nickland aan, elke dag van 12 tot 17 uur. Veilig griezelen staat dit jaar weer voorop! Naast een strodoolhof op het terrein van de botsauto´s “Back at the Barnyard Bumpers” of een kinderhorrorhuis, zijn er tal van andere Halloween activiteiten voor alle 4- tot 11-jarige Halloween fans, rijkelijk verdeeld op het voorplein van het California Café.