Halloween 2021: Djurs Sommerland

Tijdens de herfstvakantie is Djurs Sommerland gevuld met meer dan 30.000 pompoenen en wordt het park omgetoverd tot een gigantisch Halloweenevenement voor gezinnen met kinderen. De vele pompoenen worden verspreid over het park, samen met meer dan 5.000 herfstbloemen en meer dan 20 indrukwekkende Halloweendecoraties.

 

Djurs Sommerland zet alles op alles tijdens Halloween. Doorheen het park liggen 30.000 pompoenen verspreid en zorgen herfstbloemen voor extra kleur. Ook de attracties, wachtrijen, winkels en restaurants worden versierd met duizenden spinnen, skeletten en vleermuizen. Op 16, 17, 23 en 24 oktober eindigt de dag met een groots vuurwerk aan de achtbaan Piraten.

 

Twee unieke Halloween-spookhuizen

Naast de meer dan 60 attracties in het park kunnen gasten ook uitkijken naar twee grote Halloween-spookhuizen, speciaal ontwikkeld voor Djurs Sommerland door internationale specialisten.

 

HekseSkolen – Heksenschool

Zwarte heksen nemen bezoekers mee op een reis doorheen 15 verschillende kamers, gevuld met hekserij, magische en zintuiglijke ervaringen. Je krijgt een magische bril en ervaart magische en unieke 3D-effecten. Onderweg zullen bezoekers mysterieuze heksen ontmoeten, zwevende letters tegenkomen en zoveel meer.

 

GræskarFabrikken – Pompoensoepfabriek

Een stormachtige nacht, een bliksemschicht en plotseling woedt er onrust in de GræskarFabrikken. Alle pompoenen en andere ingrediënten voor de soep komen tot leven.

 

Bron en foto: Djurs Sommerland