Halloween 2021: Avonturenpark Hellendoorn

Op 16, 22, 23 en 30 oktober organiseert het Nederlandse pretpark Avonturenpark Hellendoorn opnieuw het Halloween evenement Screams. Dit kon vorig jaar jammer genoeg niet doorgaan door de coronaperikelen, maar men beloofd dit jaar groter uit te pakken dan ooit.

 

Meer dan 100 acteurs, 2 walkthroughs, 3 Haunted Houses en 4 scare zones, dat krijg je dit jaar voorgeschoteld tijdens het Halloween evenement Screams in Avonturenpark Hellendoorn. Op vier avonden zal The Killer samen met zijn gruwelijke vrienden het park onveilig maken.

 

Personages

The Killer

The Killer is het hoofdpersonage van Screams. Zijn gehavende kale schedel, scherpe bijl, verbrande jas en bebloede masker jagen je de stuipen op het lijf.

 

The Smilers

Ooit waren ze onderdeel van een kindvriendelijk circus, maar de drang naar de lach maakte de Smilers gek. Het circus ontsloeg de psychopathische clowns en sindsdien maken ze de nachtelijke straten onveilig. Je kunt deze vinden in Freak Circus.

 

The Undead

Ontsnapt uit een bloederig laboratorium zijn ze nu neergestreken op een autokerkhof. Traag bewegen ze tussen de rokende autowrakken. Ook al zijn ze niet meer snel, samen kunnen ze uitstekend jagen. Je vindt deze ontsnapte testpersonen in Zombie Escape.

 

The Witches

Ze ruiken je al van ver en hun ogen zijn gewend aan het donker. Rare ingrediënten, gevaarlijke spreuken en pikdonkere ruimtes. The Witches voelen zich thuis, terwijl jouw hartslag stijgt. Je vindt deze ongure types in House Of Witches.

 

The Brides

Gracieus, flirterig en oogverblindend. Maar laat je door hen niet verleiden. De bloederige jurken van The Witches verraden namelijk hun ware aard. Je vindt deze prachtige dames met vlijmscherpe tanden en bloeddorst in Red Thirst.

 

The Crew

Al jaren verblijft The Crew ondergronds. Vroeger werkten ze in een levendig hotel, maar hun werkplek is niet meer wat het geweest is. Toch ontvangen ze nog steeds gasten. Ze verstoppen zich graag in de meterslange gangen. Je vindt deze niet zo gastvrije medewerkers in het Horror Hotel.