Halloween 2019: Plopsaland De Panne

Halloween in Plopsland De Panne is er voor het hele gezin, met een kindvriendelijk event met de nodige animatie tot de ware Scare Night voor de dapperste. Dit jaar biedt het park twee nieuwe scarezones aan. 

 

Familie Halloween

 

Voor de Pompoenkoning betekent Halloween maar één ding: feest! Ieder jaar nodigt hij enkele vrienden uit om samen met hem Halloween te vieren in Plopsaland. Dit jaar haalt hij ze helemaal uit Mexico waar Halloween in het teken van Dia De Los Muertos staat. Op de gastenlijst staan ook gewoon vogelverschrikkers, heksen en andere rare snuiters alleen zijn ze wat kleurrijker!

Laat je verwelkomen door de kleurrijke heksen en neem een griezelleuke selfie met de Pompoenkoning. Bewonder de kunstjes van de acrobaten, dans samen met de vogelverschrikkers in het rond en wuif hen allemaal toe tijdens de parade. ’s Avonds kan je nog genieten van een magische vuurshow!

 

Piet Piraat Halloween Show

Beleef samen met Piet Piraat en Stien Struis een spannend avontuur tijdens de Piet Piraat Halloween Show in het Plopsa Theater.

 

Het Halloween evenement vindt plaats van 26 oktober tot 2 november.

 

Ketnet Halloween Nocturnes

 

Tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes wordt Plopsaland De Panne nog spannender. Het park is tot 19 uur geopend zodat jij niet alleen de vele attracties in de duisternis kan beleven, maar zodat je ook kan griezelen tot de zon helemaal onder is.

 

Op het programma staan bovendien ook magische ontmoetingen met de acteurs van Campus 12 gevolgd door een spetterend optreden van De KetnetBand en een muzikaal vuurwerk!

 

Ketnet Halloween vindt plaats van 8 oktober tot 1 november

 

Scare Nights

 

Heb jij je altijd al afgevraagd wat er achter de schermen gebeurt in Plopsaland De Panne tijdens Halloween? Ontdek het tijdens de Halloween Scare Nights met de twee GRATIS spookhuizen Freak Circus en Camping ’t Zonnetje.

 

Echte griezelfans kunnen zich ook aan een wandelingetje wagen in de nieuwe zone Black Swamp. Pas wel op voor de Piratenzombies! Ook Heidiland heeft last van ongewenste bezoekers: daar hebben dolgedraaide houthakkers het op de bewoners gemunt in de nieuwe scare zone Lumberjack…

 

Genoeg gegriezeld? Geniet dan van de leuke vuuranimatie! Wedden dat de griezels daar op afstand zullen blijven?

 

De Scare Nigjts vinden plaats op 12,1p en 26 oktober en op 2 november.