Halloween 2018: Toverland

Attractiepark Toverland presenteert op zes avonden in oktober de populaire Halloween Nights. Met drie nieuwe scare zones en meer karakters dan ooit wordt dit de spannendste editie tot nu toe. Tijdens de Halloween Days in de herfstvakantie vinden er tevens extra Halloween-activiteiten voor kinderen plaats.

 

Halloween Days

Het overdekte themagebied Land van Toos staat tijdens de herfstvakantie in het teken van Happy Halloween. Fladderende spoken, griezelige heksen en spannende pompoenen hebben hun intrek genomen in het themagebied. Daarnaast kunnen jonge bezoekers genieten van een speciale Halloween-show en een heus griezeldoolhof.

 

Halloween Nights

Tijdens de Halloween Nights worden bezoekers de stuipen op het lijf gejaagd in vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof. Drie scare zones zijn nieuw: In Morgana’s Frozen Souls is de hoofdrol weggelegd voor ijsheks Morgana, die met haar ijskoude magie over Avalon wil heersen. Clowns zetten de boel op stelten in Cirque en in Shadows Of The Sea dolen angstaanjagende zeewezens rond. Er worden maar liefst tachtig karakters ingezet. De avonden wordt afgetrapt met een grote Halloween-parade.

 

Informatie 

Op 13, 17, 18, 19, 20 & 27 oktober breekt vanaf 19.00 tot 23:00 uur opnieuw de hel los in Toverland. Dit jaar is reserveren niet nodig.

 

Scare Zones

Morgana’s Frozen Souls  ( Avalon)

Kwade krachten, een hart van ijs en een voorliefde voor duisternis. In Morgana schuilt niets anders dan donkere magie. Ontsnapt uit de kerkers van Avalon verzamelt ze meer en meer volgelingen om haar te gehoorzamen. Zonder medelijden heeft ze hun zielen en harten bevroren en bewaard in kistjes. Blijf jij uit de handen van Morgana?

 

Shadows of the Sea (Magische Vallei)

Schippers in nood! Na een zwaar vuurgevecht op zee ging het gruwelijk mis. De bemanning werd opgeslokt door de grote woeste golven en zette nooit meer een voet op het land. In de donkere diepte van de oceaan leven zij voort, getransformeerd tot griezelige waterwezens zijn ze op zoek naar wraak.

 

Cirque (Promenade Wunderwald)

Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek! Welkom in Cirque. De niet zo vriendelijke, goedlachse en grappige clowns hebben maar één ding met jou voor ogen: jou zo hard mogelijk te laten schrikken! In hun eigen scare zone komen ze achter je aan. Gewapend met een schep of bijl weten ze je zeker te vinden.

 

Fiesta de los Muertos  (Magische Vallei)

Prachtig en griezelig tegelijk. De kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest dansen uitbundig rond. Bloemen, kaarsen en schedels versieren de altaren en dan is het moment daar: het offer aan de overledenen dient gebracht te worden. Ben jij het volgende slachtoffer?

 

DesTroy (Ithaka)

Ithaka ontkomt niet aan de duivelse krachten van de Trojaanse krijgers uit vervlogen tijden. In de macht van het kwaad strijden zij opnieuw. Dit keer weten ze niet van ophouden. Ze doen er alles aan jou de weg naar Troy te versperren. Wie zal er overwinnen?

 

Screaming Swamp  (Wunderwald)

Volledig afgesloten van de buitenwereld word je op pad gestuurd door dit drassige moeras. Met iedere stap die je zet, zak je verder weg in de zompige blubber. Je ziet niets en in je oren klinken de meest onheilspellende geluiden. Vind jij de weg?

 

Villa Phobia  (Wunderwald)

Villa Phobia tergt met een vreselijke spinnenplaag. Zwarte, harige spinnen bekleden de ruimtes met gigantische webben en spinsels. Zelfs de buitenkant is bedekt met een reusachtig zacht gesponnen tapijt. Blijf uit de handen van de krioelende poten van de spinnenvrouwen.

 

Labyrinth of Hell (Tovertuin Land van Toos)

Je wordt opgewacht in een dreigend labyrint vol onbestemde paden. Jij mag hier helemaal niet zijn! Boze boeren en duivelse vogelverschrikkers rennen je achterna. Kun jij de uitweg vinden of dwaal jij voor eeuwig rond in dit verschrikkelijke doolhof?