Halloween 2018: Plopsaland De Panne

Het Belgische Plopsapark in De Panne gaat vanaf dit jaar haar Halloweenevenement ook aantrekkelijk maken voor tieners, met twee spookhuizen die vanaf de leeftijd van 16 jaar te bezoeken zijn. Hiermee wil het park ingaan op de vraag van de tieners die graag een enger evenement willen.

 

Wie tijdens de Halloweenperiode dit jaar Plopsaland De Panne bezoekt, zal getrakteerd worden op twee spookhuizen, die pas toegankelijk zijn voor jongeren vanaf 16 jaar. Hiermee wil het park meer inspelen op het Halloweengebeuren dat in andere parken enorm populair is. Onder de noemer Scare Nights zal het park tijdens deze periode ook voor het eerst geopend blijven tot 22.00 uur.

 

Scare Nights

Spookhuizen

Het eerste spookhuis wordt Freak Circus. Dit wordt aangekondigd als een luguber circus van een failliet circusgezelschap in een verlaten tunnel. Het tweede spookhuis wordt Camping ’t Zonnetje. Dit spookhuis lijkt geïnspireerd te zijn op het spookhuis Camp Sonnenschein in Holiday Park. In dit Duitse Plopsapark is Halloween al enkele jaren zeer populair, wat mogelijk ook aan de basis ligt van een dergelijk evenement in De Panne.

 

 De Scare Nights vinden plaats van 29 oktober tot en met 2 november.

 

Ketnet Halloween Nocturnes

Tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes wordt Plopsaland De Panne nog spannender. Het park is extra lang geopend zodat jij niet alleen de vele attracties in de duisternis kan beleven, maar zodat je ook kan griezelen tot de zon helemaal onder is. Vladimir, Wilko en Keelin van Nachtwacht zetten hun magische krachten in de strijd en komen langs voor een mysterieuze Meet & Greet. Het ideale scenario voor een spannende halloweendag!

 

De Ketnet Halloween Nocturnes vinden plaats van 29 oktober tot en met 2 november.

 

Nachtwacht Halloween

Het leukste en grootste griezelfeest van de Lage Landen vind je in Plopsaland De Panne! Het park is ondergedompeld in een grillig halloweensfeertje met duizend-en-één pompoenen, vieze spinnenwebben en een unieke Nachtwacht Halloweenshow, dus trek jouw meest angstaanjagende outfit aan en kom met ons mee lachen, bibberen en griezelen. Is Halloween ook jouw favoriete feest?

 

Nachtwacht Halloweenshow

Vladimir, Wilko en Keelin gaan de strijd aan tegen de duistere krachten tijdens de allereerste liveshow van Nachtwacht. Benieuwd of dit bovennatuurlijk trio het kwade met hun magische krachten kan verdrijven? 

 

Nachtwacht Halloween vindt plaats op 13, 14, 20, 21, 27, 28 oktober en 03,04 november.