Halloween 2018: Bobbejaanland

 Vanaf 17 oktober kan je voor het gruwelijkste Halloween-event van het land opnieuw terecht in het Kempense pretpark. Dit jaar nòg groter, nòg angstaanjagender, maar bovenal nòg verrassender dan ooit tevoren. Het park pakt uit met een extra scarezone, een nog niet eerder vertoonde show én een volledig nieuwe maze. De teller staat ondertussen dus op drie scarezones, zeven spookhuizen en vier nocturnes.

 

Scarezones

Toxic Waters

Een romantische wandeling op Coca Cola Beach? Denk maar gauw wat anders. De bevolking op aarde is gemuteerd door blootstelling aan zure regen. Jouw bezoek wordt verstoord door gewonde, afzichtelijke mutanten die je proberen te waarschuwen. Je enige vluchtweg is Sonar, een duikboot die je naar de laatst overgebleven zuivere bron vaart.  Of is de bemanning ondertussen ook al helemaal waanzinnig geworden?

 

 

 

 

 

Ghost town

Tijdens Halloween verandert Cowboy Stad in Ghost Town. Rare wezens zwerven er door de straten en bedriegen je met de ene truc na de andere. Kijk uit voor halfdode cowboys en de geesten van vermoorde outlaws! Je kunt er mee op de foto, maar euh, op eigen risico.

Tijdens de nocturnes is het extra uitkijken, want vanaf 18u nemen de ‘Evil Spirits of the Past’ toe en willen ze maar één ding … jouw vlees!

 

 

 

Plaza De Los Muertos

Hou je van de sfeer van Halloween, maar minder van scary monsters en de duistere kant? Tijdens Halloween wordt Adventure Valley omgetoverd tot een feestelijk en uniek plein. Waan je hier plots in Mexico tijdens de Dia De Los Muertos: reuzenskeletten, bloemen, muziek … zelfs La Calavera Catrina ontbreekt niet en komt soms een bezoekje brengen met haar wervelende dansshow ‘Cabalgata de Las Calaveras’! Kortom, een kleurrijke en muzikale plek waar jong en oud kunnen samenkomen om te genieten van het leven en zo de doden eren!

Tijdens de nocturnes kan je vanaf 18u mee feesten tijdens Party of the Dead powered by Versuz. Een heel unieke danservaring gegarandeerd!

 

 

 

Spookhuizen

 

Welp

Wat een week verbroederen op kamp moest worden, liep voor je vrienden anders af… Zij botsten op Wolvenkind Kai die meer sinistere bedoelingen had dan zingen rond het kampvuur. Of zitten ze in de klauwen van de gruwelijke stroper…? Ga op zoek naar je geliefden. We hopen echt dat je je Welp nog terug zal zien…

 

 

 

 

Childhood Fears

De grootste nachtmerries uit je kindertijd worden werkelijkheid. Durf je de monsters die vroeger onder je bed zaten onder ogen komen? Weet je wat er écht gebeurde met kinderen die stout waren?

 

 

 

 

 

 

 

Sonar

Het jaar 2273. Constante zure regen en radioactieve straling hebben een ravage aangericht op aarde. De bevolking op aarde is uitgestorven of veranderd in vleesetende mutanten. De enkele mensen die het hebben overleefd maken deel uit van één van de clans die een onderlinge strijd uitvechten om leefbaar territorium. Een onderzeeër in het diepe water is de enige uitweg naar een leefbare wereld. Lukt het jouw clan om te ontsnappen aan de mutanten en het toxische water?

 

 

 

 

The Doll Factory

In The Doll Factory draait alles rond perfectie. Een nieuw stel benen? Een nieuw paar handen? Geen enkel probleem! Alles kan in The Doll Factory, zolang je er maar genoeg voor betaalt.

Klein detail: ze moeten door het akelige medische team eerst nog even van iemand anders zijn lijf gerukt worden … dat van jou!

 

 

 

 

 

 

Bazaar Bizar

Vergeet de grappige, vrolijke clowns die je aan het lachen willen brengen. De clowns in Bazaar Bizarre willen maar één ding… jou doen gillen van pure angst! Daarvoor zijn alle middelen goed. Licht uit, blacklight aan en krijsen maar.

 

 

 

Nightmare Motel – 5€

Als nietsvermoedende toerist kom je terecht in het Nightmare Motel. Na het inchecken ontdek je dat je een allesbehalve rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar raakt nergens meer buiten, alle deuren blijken gesloten te zijn. Blijf je voor eeuwig in het Nightmare Motel of ontsnap je tijdig aan de kwade hotelgeesten?

Nightmare Motel is een unieke escape room waarin je tot acht minuten vast kan zitten.

 

 

 

The Bug Escape

In dit doolhof zitten we met een insectenplaag! Kan jij ontsnappen aan deze kriebelende beestjes door de verschillende raadsels op te lossen? Kriebels gegarandeerd voor klein én groot!

 

 

 

 

 

 

Shows

 

 

Professor Pickart

Altijd al eens willen weten hoe het is om gehypnotiseerd te zijn? Dat kan! … maar wel op eigen risico… In Desperado City woont de eigenaardige Professor Pickart. Voor je het weet, en misschien wel zonder dàt je het weet, doe je allerlei rare dingen… Spinnen aaien, in een doodskist kruipen, een dansje doen met een zombie … Wie weet welke weirdo experimenten voert hij dit keer weer uit in zijn laboratorium?

 

 

 

Cabalgata de Las Cavaleras

Wervelende en kleurrijke dansshow in het thema van Dia de Los Muertos in Mexico. Een muzikale voorstelling voor jong en oud!

 

 

 

 

 

Party Of The Dead

Krijsen rond het kampvuur, dansende doden, … Als je Halloween in Bobbejaanland dit jaar overleeft, is dat omdat je stalen zenuwen hebt! Laat alle spanning los op de Nocturnes tijdens de Party of the Dead! Echte Mexicaanse Calavera’s zorgen voor de spooky sfeer, jij danst de ziel uit je lijf en discotheek Versuz stuurt deze waanzinnige DJ’s voor de beats:

 

Nocturnes

Extra lang griezelen? Dat kan op de vier nocturne avonden die het park organiseert op 27, 28 en 31 oktober en 3 november. De Evil Spirits of the Past nemen dan Ghost Town over en in Kinderland komen de ergste nachtmerries uit je kindertijd naar boven in Childhood Fears. Het park is die dagen geopend tot 21 uur. De dag afsluiten doe je op Plaza de Los Muertos bij Party of the Dead, inclusief spectaculair vuurwerk!