Halloween 2017: Tripsdrill

In oktober loopt het Tripsdrill-seizoen ten einde. Voordat het park sluit op 5 november, wordt een breed gala aan herfstactiviteiten georganiseerd. Van de Altweibersommer over Schaurigen Altweibernächte tot het gloednieuwe event Feuer und Flamme.

 

Altweibersommer – Oudewijvenzomer

De herfst is zeer kleurrijk in Tripsdrill: het park wordt mooi gedecoreerd door geoogst graan en pompoenen. Het is tijd voor de “oudewijvenzomer”!  In het Gasthaus zur Altweibermühle wordt het menu uitgebreid met pompoenspecialiteiten, verse aardappel- en uiencakes en andere gerechten. Tijdens deze periode geldt er een speciaal taierf voor diegenen die het park bezoeken na 13 uur tijdens de weekdagen. Op dat moment krijg je een korting van vijf euro. Op de laatste dag van het seizoen mogen de bezoekers vanaf 16 uur zoveel pompoenen mee naar huis nemen als ze kunnen dragen.

 

Schaurige Altweibernächte – Griezelige oude hekserij

Het hoogtepunt van de Altweibersommer zijn de Schaurige Altweibernächte. Deze vinden plaats op 13 en 14 oktober alsook op 6 november. De bezoekers zullen hun angsten ontmoeten in de vorm van enge wezens, die tussen 18 uur en 21.30 doorheen het park dwalen.

Nieuw dit jaar is het spookhuis Manege frei! De lengede gaat dat een circus op een dag bescherming zocht voor een vreselijke storm in het Rauhe Klinge kasteel, zonder te weten dat hier een vloek heerst. Bij Waschhaus-Wahn betreden de bezoekers opnieuw een duistere wereld, waarin gekke wasvrouwen voor onheil zorgen. Ze moeten hier vreselijke opdrachten uitvoeren. Een oude, roestige werklift leidt naar het derde spookhuis, Schrecklichen Werkskeller. Hier onthult de uitvinder “Karle Kolbenfresser” zijn onverwacht donkere kanten.

De Altweibernachtpas is beschikbaar voor € 17,00 voor volwassenen en tieners (vanaf 12 jaar) en € 12,00 voor kinderen van 4 tot 11 jaar en senioren vanaf 60 jaar. De aanbieding is geldig vanaf 18.00 uur. Voor houders van een geldige dag- of jaarpas is het evenement inbegrepen.

 

Feuer und Flamme

Het evenement “Feuer und Flamme” (30 en 31 oktober) is gloednieuw. Op een podium wordt een vurig showprogramma met vuurkunstenaars, tovenaars en acrobaten aangeboden. Vlammend entertainment voor het hele gezin is gegarandeerd. Op het einde zullen de bezoekers getrakteerd worden op  een prachtig vuurwerk. Tijdens dit evenement kan men nachtelijke ritjes maken op Karacho, Mammut en G’sengte Sau, evenals op de familiale attractie Heißer Ofen. Dit tot 21 uur.

 

Bezoekers aan het evenement kunnen de goedkope ‘Passion Pass’ gebruiken. Deze is geldig vanaf 17.00 uur en is beschikbaar voor € 15,50 voor volwassenen en tieners (vanaf 12 jaar) en € 12,00 voor kinderen van 4 tot 11 jaar en senioren vanaf 60 jaar. Net als de “Schaurigen Altweibernichten” is het bezoek aan “Feuer und Flamme” opgenomen in de Tripsdriller Tages-und Jahres-Pass. Beide evenementen kunnen ook geboekt worden via de onlinewinkel shop.tripsdrill.de.