Halloween 2017: Toverland

Dit jaar vindt in Attractiepark Toverland de meest angstaanjagende editie van Halloween ooit plaats. Met drie gruwelijke nieuwe themazones staat de teller van het aantal scare zones tijdens het populaire evenement op acht. In de nieuwe zones Villa Phobia, Screaming Swamp en Defeated zullen de zenuwen van de bezoekers flink op de proef gesteld worden.

 

Halloween Toverland vindt plaats op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober. Voordat om 19:00 uur de werkelijke gruwel begint, worden de bezoekers alvast opgewarmd tijdens Happy Halloween. Het attractiepark is tijdens het Halloweenevenement geopend tot 23:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Toverland. Meer informatie over Halloween Toverland is hier te vinden.

 

Scarezones

 

NIEUW2017: Villa Phobia – Magic Forest

Een zeldzame Villaspin heeft haar intrek genomen in Villa Fiasko. Durf jij haar een bezoek te brengen? Verstrikt in het web van deze zwarte weduwe kun je namelijk geen kant meer op. Haar man verdween op mysterieuze wijze. Wist je dat spinnenvrouwtjes hun eigen man opeten en soms zelfs hun eigen kinderen. Liefde gaat ten slotte door de maag.

 

NIEUW 2017: Defeated  – Troy Area

Dit is misschien wel de meest gruwelijke zone van heel Toverland. Net als de overwinnaars zijn ook de verslagene en verlorenen van de Trojaanse Oorlog herrezen uit de dood. Oog in oog met de gruwelen van een vergeefse strijd. Verbrand, verminkt en schreeuwend om hulp. Ze hebben geen greintje gevoel in hun zielloze lijven en hebben maar één doel voor ogen: jou hun rampzalige lot laten ondergaan. Samen met de losgebroken Minotaurussen jagen ze je de stuipen op het lijf.

 

 

NIEUW 2017: Screaming Swamp –  Magic Forest

Je bent volledig afgesloten van de buitenwereld als je op pad wordt gestuurd door dit drassige moeras. Met iedere stap die je zet, zak je verder weg in de zompige blubber. Je hebt geen idee welke kant je op moet. Je ziet niets en je hoort de meest onheilspellende geluiden. Het enige wat je hebt is een touw om je aan op te trekken. Succes.

 

 

Fiesta de Los Muertos-  Magische Vallei

Het is prachtig en griezelig tegelijk. De kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest dansen uitbundig in het rond. Ze zijn herrezen uit hun graven en maken zich klaar voor een macaber ritueel. Bloemen, kaarsen en schedels versieren de altaren en dan is het moment daar: het offer aan de overledenen dient gebracht te worden. Hoe veel slachtoffers zullen er dit jaar vallen?

 

 

Frozen Fears-  Magische Vallei

De Magische Vallei is op rampzalige wijze getroffen door een vloek die het gebied teistert met zijn ijskoude grillen. De meren zijn bevroren, mensen probeerden nog weg te komen onder het ijs maar helaas. Zij zijn voorgoed gevangen in de kwellende vrieskou. Met gezichten en lijven bevangen door het ijs lopen de bevroren mensen rond. Overmeesterd door de kou en op bevel van de ijskoning en –koningin willen zij jou in hun ijzige wereld onderdompelen. Houd jij het hoofd boven water?

 

Tickets voor Halloween zijn alléén online verkrijgbaar.