Halloween 2017: Plopsaland De Panne

Halloween in Plopsaland De Panne staat in het teken van het hele gezin. Het park wordt versierd met pompoenen en chrysanten, maar de grote engheidsfactor blijft uit. Wel kan je genieten van drie verschillende Halloweenevenementen. Zo kan je Halloween vieren met Mega Mindy en Piet Piraat, of genieten van een nocturnes tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes.

 

Mega Mindy Halloween

Mega Mindy is op haar hoede. Tijdens Halloween lopen er veel verkleedde mensen rond. De boeven maken daar handig gebruik van en gaan vermomd op stap. Hopelijk kan Mega Mindy ze op tijd vangen!

 

Dit evenement vindt plaats op 14 en 15 oktober 2017

 

Halloween met Piet Piraat

Boe! Ben jij klaar voor het grootste griezelfeest van de lage landen? Trek dan je meest angstaanjagende outfit aan en trek naar Plopsaland De Panne. Bibber en beef tijdens de spannende spektakels of de Piet Piraat Halloweenshow (enkel tijdens de weekends).  Schreeuw het uit op tal van spectaculaire attracties voor jong en oud!

 

Dit evenement vindt plaats op 28 en 29 oktober en op 4 en 5 november 2017

 

Ketnet Halloween Nocturnes

Tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes kan je echt griezelen in Plopsaland De Panne! Dat betekent dat de attracties extra lang open blijven zodat je ze kan beleven in de volle duisternis! Extra spannend! Je kunt bovendien enkele stoere Ketnet-helden ontmoeten. Daarna zorgt De KetnetBand voor een spetterend feestje op het Dorpsplein met aansluitend een adembenemend vuurwerk! 

 

Dit evenement vindt plaats op 30 en 31 oktober en op 1,2 en 3 november 2017