Halloween 2017: Mirabilandia

Tijdens de Halloweenperiode valt er een vloek over het Italiaanse Mirabilandia. Het park wordt versierd met pompoenen, monsters, heksen en geesten. Op deze manier kan jong en oud genieten van het spektakel.

 

Halloween begon in Mirabilandia op 7 oktober en duurt tot en met 1 november. Dit telkens op zaterdag en zondag. Zaterdag vindt telkens een Halloweennocturne plaats, waarbij het park geopend blijft tot 22 uur. Vanaf 28 oktober gaat het park pas echt los, deze zaterdag blijft het park geopend tot 23.00 uur. Zondag 29 en mandag 30 oktober tot 18 uur, maar op 31 oktober kan je griezelen tot 1 uur ’s nachts.

 

 

Voor de kleinsten biedt het park drie Halloweenattracties aan

Il Covo dei Pipistrelli

Een zeer speciale familie vleermuizen woont hier. Ze houden van Halloween. Dat is niet zo verrassend, tijdens hun favoriete periode van het jaar nodigen ze de kinderen uit om hun magische huis te bezoeken.

 

Le Streghe del Bosco Incantato:

In een sprookjesbos achter het besmette kerkhof kan je de betoverde grot van de zusjes Ester en Agatha vinden. De zusjes zijn twee heksen die niet meer verschillend konden zijn. Het woud en de wezens in het bos zijn onder de invloed van een vreemde vloek.

Dankzij deze magische en mysterieuze wezens zal je de uitweg vinden van deze gerot… of toch niet?

 

Smemorella e Leo:

Iedereen weet dat de beste vriend van een heks een kat is. Maar Smemorella is geen gewone heks, ze leeft met haar hoofd in de wolken en haar kat Leo is volledig gek. Je weet nooit wat er kan gebeuren bij hen!

 

Halloween Horror Festival

Om 18 uur breekt de Twilight zone aan, op dit tijdstip zullen honderden monsters het park overspoelen op zoek naar hun prooi. De zombies hebben honger en hebben het gemunt op jouw bloed, de jacht is nog maar het begin…

(afgeraden aan kinderen jonger dan 12.)

 

Horrorzones (vanaf 12 jaar)

 

Fiabe Malvagie:

Hier ontdek je hoe sprookjes echt eindigen, diegenen waarvoor niemand de moed had om ze je te vertellen. De meest geliefde kinderfiguren veranderen hier in vreselijke wezens die – slachtoffer of slechterik – je meeslepen in je ergste nachtmerrie. Zelfs de ogres hebben schrik. En jij?

 

Zombieville, the cursed town:

De rijkste en ranzigste randstad, Far West Alley, is een enge en behekste plek geworden. De vloek van een machtige Shaman heeft alle inwoners vervloekt, waardoor ze in de duisternis ronddwalen als razende zombies, continu op zoek naar verse prooien…

 

Steampunk Revolution, Flesh VS Steel:

Een vortex in de tijd transporteerde alle mensen naar een vreselijke versie van het Victoriaanse tijdperk. Deze periode wordt beheerst door een vreselijke vorm van technologie, die de mensheid zeker niet ten goede komt! Iedereen loopt er gevaar, ook jij kan een proefdier worden voor vreselijke experimenten.

 

Spookhuizen (vanaf 12 jaar)

 

Mortal Circus:

Wanneer je dit sinistere circus betreedt, zal je ontdekken dat jij de hoofdact bent! Je zult doolhoven moeten overwinnen, enge gangen en valkuilen… Maar dat alles is niks in vergelijking met de enge clowns.

 

Acid Rain:

New York, het jaar nul. De wereld is vernield door giftige regen. De overlevenden worden gedwongen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, verdeeld in clans vechten ze om de heerschappij van de wereld. De wereld is niet meer hetzelfde, geen spoor meer van menselijkheid. Ziekenhuizen worden overvallen, medicatie geraakt op, men zal vechten tot het einde om voedsel en water te vinden.

De wereld is om zeep, de clans jagen op de mensen, de geïnfecteerden werden gedood, onthoofd en gebruikt als reserve delen voor het leger. Zij die niet geïnfecteerd zijn, worden opgegeten nadat hun bloed wordt weggezogen. Dat is het lot voor zij die de grens van New York zullen overschrijden. Word jij de volgende?

 

Legends of Dead Town:

Iedereen die een voet zet in deze stad zal worden begroet door een oude, blinde en zieke priester die de bezoekers uitnodigt om in de kerk te schuilen, waar ze veilig zouden zijn… maar of het daar echt veilig is?

 

Malabolgia:

Een obscure grot leid je naar een labyrint dat uitkomt in de hel. Demonen en vervloekten zullen er verscholen zitten achter rotsen. Deze maze neemt je mee langs een wilde rivier en waterval, tot je uitkomt bij je engste date ooit: Lucifer, de zoon van Hades. Ontmoet hier jouw diepste angsten.

 

Llorona: Nieuw 2017

Betreed de Lloronatunnel en laat je leiden door het onheilspellend geluid van eindeloos durende angstkreten. Je zal snel merken niet te kunnen ontsnappen aan het angstaanjagend gegil van de vrouwelijke geest, een moeder gedoemd om eeuwig in eenzaamheid te leven. De legende vertelt dat ze enkel gered kan worden van haar eeuwige leed door het offer van een onschuldige ziel.