Halloween 2017: Legoland Deutschland

Een herfst zonder Halloween is als een school zonder pauzes. Ook in Legoland Deutschland wordt deze enge periode populairder. Elk jaar wordt dit evenement groter en meer bezocht. Dit jaar zal van 14 tot 31 oktober het park weer versierd worden met Halloweendecoraties. Dit jaar beperkt het zich ook niet langer tot het Land der Ritter-gebied, maar worden meerdere zones aangekleed. Drie weken lang zal het park getooid zijn in oranje, wit en bruin.

 

In de workshop van het park worden voor deze periode heel wat nieuwe pompoenen gebouwd uit Legoblokjes. Maar ook spoken en enge figuren. Deze zullen in de straten van Miniland te vinden zijn.

Van 14 tot 31 oktober zal Halloween haar intrede doen in Legoland Deutschland. Aangezien dit altijd populair is, zullen meerdere themazone versierd worden.

Het plezier begint al op de parking en aan de ingangzone van het park zullen heksen en feeën de bezoekers begroeten aan een grote heksenhoed, gebouwd uit Legoblokjes. In Miniland zal je de weg moeten zoeken doorheen een doolhof. Let ook op, op de straten en steegjes van de LEGO-werelden, want daar hebben de Lego designers een aantal geweldige Halloweenscenes opgebouwd. Alles blijft natuurlijk kindvriendelijk.

De blikvanger tijdens Halloween wordt de ridderzone, waar het kasteel horroractiviteiten zal bevatten. Het kasteel wordt namelijk getransformeerd naar het kasteel van graaf Dracula. Je ontmoet de eigenaar zelf maar ook zijn hulpjes. Onder die hulpjes bevinden zich weerwolven, vleermuizen en vele andere figuren, die de dapperste Legoland bezoekers trakteren op leuke dingen.

Er is ook een show tijdens deze periode. Tobi van Deisner voert er zijn beruchte show op aan het kasteel.

 

Tip: Verklede kinderen krijgen gratis toegang op 31 oktober.

 

Voor meer info surf naar: www.LEGOLAND.de/events