Halloween 2017: Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren staat deze maand in het teken van Halloween. De eerste dag van de herfstvakantie, pakt het Apeldoornse pretpark nog verder uit met een strodoolhof met echte griezels en een groot loopspookhuis. Daarnaast genieten bezoekers van de nieuwe Spookshow “De spoken van Griezelstijn” met de populaire karakters meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Ook de overige themashows zijn in Halloween stijl.

 

Spookshow “De spoken van Griezelstijn”

In de volledig nieuwe Spookshow treffen de vier mascottes van het pretpark de voorbereidingen voor een groots Halloweenfeest. Alles lijkt op rolletjes te lopen …. maar het feest dreigt verstoord te worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn? Gelukkig zijn ze niet bang. Wanneer het hen te spannend wordt, zingen ze een vrolijk liedje en verdwijnen alle spoken als sneeuw voor de zon. De Spookshow duurt ongeveer 20 minuten en is dagelijks vier keer te zien in het Jul & Julia Theater.

 

Themashows

In de ochtend wordt het pretpark geopend door de karakters van het pretpark met een openingsshow. Deze show is net als het swing en uitzwaaifeest aan het einde van de dag in Halloween stijl. Gedurende de dag gaan de kinderen genieten van de vele andere themashows waaronder Julia’s Halloween Dansles waar ze leren dansen als een echte griezel.

 

Winnen op de Griezelcatwalk

Kom verkleed als heks, vampier of andere griezel naar de Julianatoren en loop mee op de Griezelcatwalk. De grootste griezel wint een fantastische prijs. Opgeven kan een kwartier voor aanvang.

DCIM100MEDIADJI_0031.JPG

 

Het evenement Halloween is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.